... i myśl pozytywnie bo słuchanie muzyki to najpiękniejsze hobby jakie znam

Oni swoją drogą, ale pisałem o Center-Com. Ostatnio widziałem także Center-Audio, które chyba jest jakimś drugim kontem. Ogółem Centerdeha pisze:Mówisz o aukcjach Audio-Vintage?
Faktdeha pisze:Co ciekawe Sharp Optonica jest chyba najtańszy z całego zestawienia
Może zadzwoń do niego i się wywiedzdeha pisze:jednak martwi mnie trochę kiepski opis Sprzedającego.
No to brawo. Cenna uwaga dla wszystkich kupującychdeha pisze:Poza tematem. Po tej całej akcji z Akai otrzymałem na konto zwrot całości tego co wpłaciłem (razem z kosztem wysyłki)Zadziałało chyba moje stanowcze stanowisko... i upomnienie dla tego Pana od allegro
Wojtek pisze:eenneell Yamaha fan
Wojtek pisze:Yamaha A-500 można sobie odpuścić,
AX-450, AX-470 ; to MalesjaWojtek pisze:AX-V401 to gorszy model od AX-450, który jest ciut niższy od wspomnianego wcześniej AX-470 (ale to ta sama seria).
Moim zdaniem tak sobie. Do 200 złotych to jeszczeeenneell pisze:w kategorii do 300zł
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
B> Dobry wzmak
![]()
Jakoś im to nie przeszkadza w byciu dobrymi i szanowanymi wzmakamieenneell pisze:AX-450, AX-470 ; to Malesja![]()
To była okazja. Normalnie AM-2600 schodzi drożej (okolice 500zł).eenneell pisze:(Przygodę z Akai trudno nazwać "okazją"- nie- tanie i nie -ok?)
To już jest mega okazjaeenneell pisze:Okazja to jest wtedy, kiedy na "starociach" kupujesz Lenco za 50zł![]()
A to niby jakie?eenneell pisze:Ma znaczenie AC; czy to 220 V czy 230~240V
Wiadomoeenneell pisze:Na alegro mozna od "niezawodowego" gościa coś trafić- choć "myśliwi polują"
Przecież tak można powiedzieć o każdej okazjieenneell pisze:2) Jeśli u handlarza coś co warte 500zł kosztuje 250- jest wątpliwą okazją( wiadomo o co chodzi)...![]()