blispx pisze: ↑28 gru 2024, 17:07
co do transportu podstawowe informacje byłyby potrzebne, choćby jakie protokoły sieciowe będą potrzebne, nie samym streamingiem człowiek żyje..
Ja jestem dośc nowy w tym temacie. Jak na razie tylko Spotify, Dodatkowo podpinam dysk z bazą plików, dużo rzeczy zgrywanych z winyli, w tym DSD. ES wszystko ładnie i szybko odtwarza. Jestem pod wrażeniem. W ogóle osbługa i estetyka wykonania i obsługi SUPER!! Ale trochę to kosztuje wię nie ma się co dziwić , że dopieszczone.
tomaszek pisze: ↑29 gru 2024, 01:38
poczytaj o NAD C658, można trafić w dobrej cenie na OLX. Nówka jest w top hifi, ale dość drogo - 5899 PLN
Dzięki ale ponad budżet - muszę się czegoś trzymać bo zaraz dojdę do ES DMP-A8... Używek nie chcę, bo nówkę do 14 dni moge zwrócić a z używką już zostanę...
darkman pisze: ↑30 gru 2024, 14:51
że parę lat temu obserwowałem ich budowę w stosownym temacie
Zbudowałem, potem rozebrałem a potem znowu złożyłem w nowym domu. Żal je wyrzucać a grają całkiem OK
sk-victor pisze: ↑30 gru 2024, 15:05
Ciekawe jak to gra.
Grają odgrodowo

Czasem coś trzeszczą ale ja je trochę pokiereszowałem przy montażach i demontażach. Same przetworniki (SABA greencone) mają więcej lat niż ja, więc też mają prawo trochę niedomagać