Jest też takie powiedzenie o krowie która dużo muczy, o głodnym i chlebie itp...
Ale chyba faktycznie dyskusja osiągnęła dno...
Dopiero teraz zauważyłeś?
Przecież ten przekaz od początku wypowiedzi Arkadyo jest wyraźnie widoczny.
Dlatego że kompetentnych ludzi zamienili na miernoty z własnego obozu, dlatego mamy taką zajebistą skuteczność w zwalczaniu oszustw finansowych/vatowskich/czy innych przekrętów na maseczkach.
Nie no jasne nie ma jak mentalnosc niewolnika.
Co to ma do rzeczy i w jaki sposób stroi w sprzecznosci z tym co napisałem?Pod koniec lat 80 zarabialismy średnio 30 dolarów MIESIĘCZNIE. Więc jednak coś się poprawiło. Więcej niż trochę.
Tak, że nie dali tylko nie tak jak to widzi twoja inteligencka mentalnośc na chorom curke ale że nie dadzą sie odbic od dna pomimo cięzkiej pracy.Że nie dali? No to jest mentalność PISowskiego elektoratu której nie mogę znieść. Dej, dej, chorom curke mom.
No i to kończy sensowną dyskusję. Z PISowskimi przekazami dnia nie zamierzam polemizować. Dodam tylko, że pracuję w polskiej prywatnej firmie która 70% przychodów generuje za granicą. I to Niemcy pracują u nas, nie my u nich.
Zapewne jak w tvp bili brawo przy okazji wygranej wyborów przez donka to było to za partyjne pieniądzeNie mam nic do partyjnych mediów. Tylko niech będą finansowane z partyjny pieniędzy, a nie ze wspólnych podatków.
A byłes w lasach panstwowych? rozmawiałeś z kims kto tam pracuje czy tylko zobaczyłes w tvnie jak tam źle?A teraz oczywiście nie zostały opierdolone...raczej zapierdolone. Kasa leci do partyjnych kieszeni. Już nawet nikt się nie oburza gdy się mówi, lasy to Ziobry, a banki to Mateusza. Jakaś partyjna (z szacunku dla kobiet nie powiem co) bierze dwie bańki rocznie za.. no właśnie za co? No ja pierd.. Jeszcze będziemy zbierać szczęki z ziemi jak zobaczymy jakie odprawy mają powpisywane w kontrakty.
Oczywiście wiesz najlepiej co się stanie. Zapomniałeś dodać, że kościół zdelegalizują, niemiecki będzie urzędowym językiem, a burmistrzem Lublina będzie żydomurzyn. A jak na razie to opierdolili Arabom(Ruskim) kawał biznesu naftowego za ułamek wartości. Pamiętaj, że w przyrodzie pieniądz, podobnie jak energia, nie ginie.
To już jest bardzo słabe co napisałeś. Wprost opowiadasz się za bezprawnymi szykanami wobec opozycji. Białoruś i matuszka Rosija wypisz wymaluj. A po za tym, to jakoś po ośmiu latach rządów mając prokuraturę tak się dobierają platfusom do dupy, że nikomu nie zdołali postawić sensownych zarzutów. Nawijają ludziom makaron na uszy jakie to my suwereny, a kasa płynie, płynie.....do kieszeni
Poproszę imiona i nazwiska tych kompetentnych ludzi, których rzekomo wymieniono to dostaniesz litanie ich kompetencji.
No nie... lepiej mieć ciągły dostęp niz jednorazowy
Sprzedali potajemnie, nikt nic nie wie a Orlen juz ruski? Da, eto możet byc...kinky pisze: ↑01 cze 2023, 15:29www.lukoil.hu
Kliknijcie sobie (bezpieczna witryna) i niech mi ktoś znający się na informatyce, web developerce wytłumaczy![]()
Widzę u Ciebie wpływy rosyjskie, chyba powinienem to gdzieś zgłosić...
Tak, do komisji badającej wpływy