pozwoliłem sobie trochę go wygrzać i cały weekend robi mi ze Snell'ami za kino domowe pod moim DAC'iem
jest moc !!
pozwoliłem sobie trochę go wygrzać i cały weekend robi mi ze Snell'ami za kino domowe pod moim DAC'iem
dziękuję za opis bo ja wiem, ale mało kto dopuszcza do siebie, że taki dzwięk wogóle z cyfrowego żródła da się uzyskać.
Właśnie po to co powyżej. Wiem, że na forum które w domenie ma najbardziej z analogowych źródeł DAC jest przeciwstawnym biegunem ale... można sprawić aby to co lubisz w winylu mieć i z innych źródeł. Nie zawsze mam czas na celebrowanie czarnego krążka, nie zawsze mam na winylu to co chciałbym poznać. Często na winyl mnie nie stać a chcę poznać jak bardzo tą płytę polubię. DAC oprócz cyfrowego brzmienia z którym zrywa lampowy stopień analogowy ma wiele zalet. Dostęp do praktycznie każdego utworu w każdej wersji, dostęp do plików w wersji bezstratnej i master, sterowanie... itp. Będę jechał do Ciebie to podrzucę DAC, może się przekonasz, nie żebyś musiał pokochać od razu
Dac to fajna alternatywa zgadzam się z tobą w 100%.Też byłem sceptykiem że nigdy przenigdyMartynka pisze: ↑24 kwie 2022, 19:28dziękuję za opis bo ja wiem, ale mało kto dopuszcza do siebie, że taki dzwięk wogóle z cyfrowego żródła da się uzyskać.
Właśnie po to co powyżej. Wiem, że na forum które w domenie ma najbardziej z analogowych źródeł DAC jest przeciwstawnym biegunem ale... można sprawić aby to co lubisz w winylu mieć i z innych źródeł. Nie zawsze mam czas na celebrowanie czarnego krążka, nie zawsze mam na winylu to co chciałbym poznać. Często na winyl mnie nie stać a chcę poznać jak bardzo tą płytę polubię. DAC oprócz cyfrowego brzmienia z którym zrywa lampowy stopień analogowy ma wiele zalet. Dostęp do praktycznie każdego utworu w każdej wersji, dostęp do plików w wersji bezstratnej i master, sterowanie... itp. Będę jechał do Ciebie to podrzucę DAC, może się przekonasz, nie żebyś musiał pokochać od razu![]()
Wojtek, przemyśl to dobrze - ostrzegam.
a nie słyszał jeszcze na żywo
Przyjdzie czas że coś zbudujesz. Ja wiem jak się skończy te podrzucanie
Ty lepiej przyjedź z Kubą po Snell'e a zobaczysz co Kappa potrafią pod tym DAC'iem
Ja mogę i pieszo przyjść. Tylko obawiam się że to zaburzy moje myślenie gdzie jestem i dokąd zmierzam
Ty to Ewa, ja wąż, Infinity + DAC to jabłko...
Obawiam się, że potwierdzam...a jak one grają z dobrą lampą
a coś wiem , że już o RS myślałeś, tamte 4000 nawet pod Luckiem by zabijały. A popatrz co znalazłem:
Nie kuśMartynka pisze: ↑24 kwie 2022, 20:43oooo właśnie, to @Frey ma moją pierwszą miłość Infinity i fakt, że pod lampą od Fikusa Aretha brzmiała jak królowa brzmieć powinna.
a coś wiem , że już o RS myślałeś, tamte 4000 nawet pod Luckiem by zabijały. A popatrz co znalazłem:
https://www.skelbiu.lt/skelbimai/infini ... 82200.html
zmieni się zawieszenie w średnich i będziesz kochał jak swoje.