gratulacje, wygląda zabójczo. Na żywo pewnie jeszcze lepiej... ciekawe hmmm jakby zagrał z ATL HD 312, które u mnie się kurzą ...

gratulacje, wygląda zabójczo. Na żywo pewnie jeszcze lepiej... ciekawe hmmm jakby zagrał z ATL HD 312, które u mnie się kurzą ...
Owszem, szukam kolumn
Wiem, że mocy nigdy za dużo
A co tam w tych pudłach panie ?
Zwykły hi-fi rekin. Sam się zdziwiłem. Szybka decyzja, trochę hazardu i jest. Tydzień wcześniej był ten sam model 15km ode mnie. Ale bez jednego pokrętła i trochę porysowany. Za to w podobnej cenie. Tamtego odpuścilem i dobrze.
Gratuluje, mignął mi w ogłoszeniu
Mam nadzieję na coś jeszcze lepszego od M-03 tylko pudła bez pomarańczowej taśmy
O kurła panie... wygląda mi to na jedyneczkę w wersji Exclusive+ akku
Gratuluję kolumn i witam wszystkich, bo to mój pierwszy post na tym forum. Sam grałem na Tannoy DC10T, ale coś mnie podkusiło, żeby je sprzedać. Wydawały mi się trochę zbyt jasne. Teraz trochę żałuję tej decyzji. Obecnie gram na Devonach. Są magiczne, ale mniej uniwersalne. Myślę, czy nie kupić DC8T/DC8TiSimonTemplar pisze: ↑19 cze 2020, 23:39Ano kojarzę. W szpitalu wtedy leżałemmarzyły mi sie LGMy, Chevioty ... a skończyłem jak skończyłem. Tak pośrednio to dzięki wam ( ty, kuti, charliez
i inni) sporo się dowiedziałem o ich brzmieniu itp.
Średnica faktycznie to jakaś inna ligaToż to jest uzależniające
ale przede wszystkim to co teraz doświadczam to czysta przyjemność ze słuchania muzyki. Nie ma jakiejkolwiek napinki w stylu „ coś tu jest nie tak?!” . Po prostu płynę z bananem na pysku. Fajnie jest.
Marcin Wasilewski Trio Live.... pocinają właśnie chłopaki na wprost przede mną. Masakra.
Słodko-pierdząco się robi od tych moich zachwytów![]()
Salutoodmeldowuję się na dzisiaj.