Dominik masz rację, nie jestem pewien tylko czy warto inwestować obecnie w tą wkładkę i w sferyka w tym jico, który na siłę wypieprzają i to za niemałe szelesty
nie warto raczej, masz taniej różne inne wybory nowych wkładek z igłami wartych przetestowania, ale:mariano1991 pisze: ↑31 paź 2024, 09:40Witam, zostala mi polecona wkladka philips 412 i znalazłem taką ofertę tylko beż igly w okolicach 300zl czy to ok cena i gdzie i za ile jest szansa zdobyć igłę? Dzieki za pomoc z góry:)
jak zwiększyć budżet na igłę do 800 peelenów to ...czego chcieć więcej od rozpływania się dżwiękowego w marzeniach - jest bdb, gram dzisiaj akurat na shibacie od tonara aftermakert i powiem po krótce na mnie to zadziałalo, po "dotarciu" jest wysmienicie dżwiękowo, szczegółowo i nienatarczywie, oczywiście bez koca i bez syczenia, basik jak ta lala, czyli wszystko na swoim miejscu odsłuch igły ok. 50 godzin, ale shiba ma pewne wymagania oczywiście - czyli sterylność igły i płyty, jakość nagrania płyty, stan nośnika i dobrany tor odsłuchowy a odwdzięczy się w 100%