czyli mamy remisNic nie dzieje się bez przyczyny, a każdej akcji towarzyszy reakcja
...lepiej być bucem niż starym zgredem
czyli mamy remisNic nie dzieje się bez przyczyny, a każdej akcji towarzyszy reakcja
Tak, dokładnie taki jest plan póki co. Czy AT91 zniszczy mi płyty, czy moge poczekać?kielek pisze:Odłóż sobie sto parę złotych na AT-95 jakbyś miał tą AT-91 w tym gramofonie:-) bo to kiepścizna.
Mimo zapoznania się z niewielką dawką teorii jestem kompletnym laikiem.esdarek pisze:Możesz bliżej określić jakiego typu sprzęt Cię interesuje? Musimy zawęzić krąg poszukiwań.
Unitra pojawiła się jedynie ze względu na fakt, iż w dzieciństwie miałem styczność z produktami tejże firmyesdarek pisze:Pierwszy gramofon moim zdaniem powinien (analogicznie do instrumentu na którym ktoś się chce uczyć grać) być najlepszy na jaki Cię w chwili obecnej stać. Nie kupuję się byle czego bo szybko się zniechęcisz. Z Twojego wyboru widzę ,że interesują Cię manuale/półautomaty paskowe. Nie wiem co w zestawieniu robi Unitra i to jeszcze 8110. Chyba tylko aspekty patriotyczne mogą skłonić do zakupu tego urządzenia. Napisz parę rzeczy które nas naprowadzą bo trudno komuś doradzać na ślepo.
-z jakim sprzętem będzie współpracował gramofon?
-jak bardzo przywiązujesz uwagę do brzmienia i czy w swoim odczuciu jesteś osłuchany, czy potrafisz docenić dobre brzmienie?
-jaką wagę przykładasz do wyglądu sprzętu audio?
-czy gramofon ma być uzupełnieniem zestawu czy jego trzonem?
-jakiego rodzaju muzyki słuchasz?(sorry, może to się wydać pytaniem nie na miejscu)
-z jakiego powodu chcesz słuchać winyli?