Tak wiem... na 100% ktoś kupił ktoś poza jakąkolwiek aukcją i w ogóle to nie można tego potwierdzić w żaden sposób, bo w sumie ktoś dowiedział się o Grundigu z ogłoszenia na słupie

To znajdź mi tanio taka igle.zbyszek1982 pisze:Jak ktoś dał sobie wcisnąć taki kit, to innego określenia niż frajer chyba nie ma na taką osobęmuuhau pisze:rzadkość występowania igły
Żałosne są takie próby pomówienia.Reymont pisze:Pokażesz aukcję?
Tak wiem... na 100% ktoś kupił ktoś poza jakąkolwiek aukcją i w ogóle to nie można tego potwierdzić w żaden sposób, bo w sumie ktoś dowiedział się o Grundigu z ogłoszenia na słupie
Przykro mi, ale sprzedałeś zwykłą igłę, a nie nude diamond ze szlifem hipereliptycznym, jak ta wskazana przez ciebie. Nie wciskaj kitu.muuhau pisze:Z tych, które podałeś, to N75ED Type2 jest odpowiednikiem, igły którą sprzedałem
Przepraszam, jeśli poczułeś się dotknięty moim niemiłym postem. W sumie jeśli udało Ci się sprzedać za ile chciałeś to gratuluję.muuhau pisze:Żałosne są takie próby pomówienia.Reymont pisze:Pokażesz aukcję?
Ogłoszenie było na AS. Niecały tydzień, bo zainteresowanie było duże. Poza tym była aukcja na ebayu, ale szybciej poszedł na as.
Cale szczęście nie czuje potrzeby udawadniania Ci czegokolwiek. Jestem pewien, ze znajdziesz sobie jeszcze dużo powodów do poprawienia własnej samooceny.