http://grubanuta.pl/gramofony-do-domu-120
Od jakiegoś czasu, ale tyko w konkretnych przypadkach.kielek pisze:Od kiedy to nasz Admin poleca takie sprzęty?
Nadal tak jest.kielek pisze:Jak do tej pory postrzegałem Cię jako zwolennika "używek" niż kiepskich "nówek"
A gdzie tam. Nie widzę tylko sensu wciskania ludziom używki, jeśli "koniecznie" muszą mieć nowe. Znudziło mi się użeranie.kielek pisze:Jakaś metamorfoza?
Oj takkielek pisze:Coś czuje,że ten "bezpieczny" gramofon nas wykończy
Prawda, i ja mam nadzieję, że zostanie to ukrócone.kielek pisze:Chciałem kolego zauważyć,że równolegle prowadzisz wątek w gramofonach za 700zł i tam dostałeś kilka propozycji,więc nie przesadzaj.
To tak nie działa. Ramię praktycznie zawsze trzeba poddać kalibracji/sprawdzeniu po transporcie.courage1 pisze:i koleś oferuje że będzie sprawny i skalibrowany... to dla mnei coś jako że jestem żółtodziobem. Kiedyś będę to sam robiłpierwszy raz chce sie kimś wyręczyć
Bzdura.courage1 pisze:No to klops... Po niemal 24ro godzinnej dyskusji stwierdzam, że do 800 zl nie kupi się rozsądnego gramofonu poza ELAC MIRACORD 50H mk.II...
Co prawda to prawdakielek pisze:Nie strasz chłopaka tymi częściami,bo brzmi to jak z minionej epoki...
Haha, jak naiwnie to brzmichudy_b pisze:Thorens jest bezpieczniejszy, bo to manual.
Oj tak. Co jakiś czas szef grubej nuty wpada tutaj się pokazać, a przynajmniej sprawdzić "co w trawie piszczy" nt. jego biznesujopp pisze:Daniel jest ze sklepu grubanuta, na stronie mają większy wybór, ale przy tym jeszcze większy kosmos cenowy