Ostatnio oglądałem...
- MDMA66
- Gramofon: SONY PS-X60
Re: Ostatnio oglądałem...
"Szeptacz". Bardzo dobrze "zmontowany" film...
no właśnie proporcja film:serial jest miażdząca na korzyść seriali w tych czasach. Tutaj film i do tego rzetelne podejście do produkcji. Nie jak ostatnia moda na odp...dol. Polecam
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Obejrzałem. Ciekawy pogląd, ale jako dokument to powiem że "takie tam filmidło". Brakowało mi wielu dopełnień do przestawianych scen albo po co reżyserka mówi to albo robiła tamto, niedopowiedzenia, finalnie wyszło że montaż mocno skacze z chronologią między 2020, a 2026 rokiem, często bez jakiegokolwiek wskazania, a ten kto uznał że różowe podpisy "imię, nazwisko, zawód" bez żadnego zarysu na jasnych tłach powinien już więcej nie pracować w branży.
Nie żałuję obejrzenia, ale "braki warsztatowe" czy też może "konwencja" kręcenia filmu trochę męczyły.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Myszor
- Gramofon: PD-300
Jak zwykle dobre. A że jednostronne ...no cóż to film Liora Raza więc może robić co mu się podoba.
Wskoczył też trzeci sezon "Lioness". Cały pierwszy odcinek dzieje się na Ukrainie i to najlepszy odcinek jaki w tym serialu Sheridan popełnił.
Zresztą zagrał główną rolę.
- amrowek
Nie zauważyłem , tylko że ja cały sezon za jednym podejściem...fajnie się to ogląda a który odcinek?
na Prime jest "Wielki Marty" fajny film
a na HBO i Disney "Kompletnie nieznany"
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- Mawis
- Gramofon: JVC QL-A7
No nie Myszor, 3 seria juz jest od jakiegos czasu, dzisiaj wskoczyl 7 odcinek, przedostatni
JVC QL-A7 DL-103S JVC Z1S ADC QLM32 MK3 Buphono2 Oled Audiolab 8200a Akai CD1100 JVC XL-E300 Dual CL720
HK21 Nikko STA8080 Namco NSZ333
--------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
HK21 Nikko STA8080 Namco NSZ333
--------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔