Zlecę wydrukowanie maty gramofonowej

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
notopa
Gramofon: Technics SL-1600mk2

Zlecę wydrukowanie maty gramofonowej

Post autor: notopa »

Cześć, szukam Forumowicza z dostępem do drukarki 3D, która dałaby radę wydrukować matę gramofonową do Technics 1600mk2, wg specyfikacji:
- Materiał: Elastyczny filament TPU (optymalna twardość to 95A, np. Fiberlogy FiberFlex, PolyFlex itp.). Kolor: czarny.
- Wypełnienie (Infill): Bardzo wysokie, 100% (mata musi być ciężka i lita, aby dobrze tłumić wibracje aluminiowego talerza).
- Wzór warstwy wierzchniej i dolnej (Top/Bottom pattern): "archimediean chords" zastosowanie "archimedian chords" powinno pozwolić na jednolite wykończenie
- wysokość warstwy 0.16 lub 0.2mm przy 0.16 mm- to jeszcze do ustalenia, (wg obliczeń, waga finalna wyniesie około 483g, przy 0.20 mm waga według programu to około 489g).
Mam gotowe projekty do druku: jeden dla maty w jednym kawałku (wyzwaniem jest oczywiście rozmiar maty Ø293 i możliwości drukarki) oraz drugi, dla maty składającej się z 3 kawałków (puzzle). Oczywiście wolałbym matę w jednym kawałku.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany taką "robótką", to pls o PW- będziemy paktować. Mam już wycenę profesjonalnej firmy, ale jest imo zbyt wysoka, stąd pytam na forum. Mata jest oczywiście dla mnie.
well of course I'd like to sit around and chat
well of course I'd like to stay and chew the fat
ODPOWIEDZ