Pomyślałem, że mogę anulować zwrot i wystawić to pudełeczko na sprzedaż w formie licytacji. Co wy na to?
Gwarantuję, że ten kto kupi, będzie zachwycony. Łezka mi się kręci w oku..
Jico record cartridge case. CSS-JCC
- zelazny
- pawelgrab
Re: Jico record cartridge case. CSS-JCC
przestań fisiować
Approximately £68.49 + £18,25 (wysyłka) + cło - co daje na złotówy ... sobie przelicz
jak na lato, u Marka za niecałe 100 baksów to masz dwa o takie pudełka
luxman pd282 , schiit mani , kenwood ka-405 , kt-413 , kx-550 , harman kardon cd hd3700 , onkyo sc-60 mk II
- zelazny
Wysyłka z Anglii będzie darmowa. Ja ją pokryję. Paweł, to jest mój temat odnośnie konkretnego pudełka na headshelle. Wpieprzasz się i zaśmiecasz go. Pieprzysz coś o jakości, po tym jak ja zaznaczyłem, że jest świetna. Wrzucasz swoje dwa pudełka. Spierdoliłeś mi temat jednym słowem...
Weź się kurwa zastanów co piszesz, wpierdalasz się w temat i gadasz głupoty. Jak można napisać wyrzuć...
Cena końcowa może być różna.
Weź się kurwa zastanów co piszesz, wpierdalasz się w temat i gadasz głupoty. Jak można napisać wyrzuć...
- pawelgrab
Seba ogarnij sie, pytales to wyrazilem opinie, jak oddasz to otrzymasz kwote jaka wskazalem, natomiast jak chcesz sprzedac ze strata to dawaj na gielde od zlotowy i zobaczymy kto ma racje i ile twoj pizdryk na headshele jest wart bez pyskowekzelazny pisze: ↑wczoraj, 20:22Wysyłka z Anglii będzie darmowa. Ja ją pokryję. Paweł, to jest mój temat odnośnie konkretnego pudełka na headshelle. Wpieprzasz się i zaśmiecasz go. Pieprzysz coś o jakości, po tym jak ja zaznaczyłem, że jest świetna. Wrzucasz swoje dwa pudełka. Spierdoliłeś mi temat jednym słowem...
ale watpie w twoja odwage
luxman pd282 , schiit mani , kenwood ka-405 , kt-413 , kx-550 , harman kardon cd hd3700 , onkyo sc-60 mk II
- zelazny
To miała być twoja sensowna odpowiedź? Teraz napisz, co jest sensowne w twoim poście…pawelgrab pisze: ↑wczoraj, 21:35Seba ogarnij sie, pytales to wyrazilem opinie, jak oddasz to otrzymasz kwote jaka wskazalem, natomiast jak chcesz sprzedac ze strata to dawaj na gielde od zlotowy i zobaczymy kto ma racje i ile twoj pizdryk na headshele jest wart bez pyskowekzelazny pisze: ↑wczoraj, 20:22Wysyłka z Anglii będzie darmowa. Ja ją pokryję. Paweł, to jest mój temat odnośnie konkretnego pudełka na headshelle. Wpieprzasz się i zaśmiecasz go. Pieprzysz coś o jakości, po tym jak ja zaznaczyłem, że jest świetna. Wrzucasz swoje dwa pudełka. Spierdoliłeś mi temat jednym słowem...
Cena końcowa może być różna.![]()
ale watpie w twoja odwage![]()
- zelazny