Jico record cartridge case. CSS-JCC
- zelazny
Re: Jico record cartridge case. CSS-JCC
Pomyślałem, że mogę anulować zwrot i wystawić to pudełeczko na sprzedaż w formie licytacji. Co wy na to?
Gwarantuję, że ten kto kupi, będzie zachwycony. Łezka mi się kręci w oku..
Gwarantuję, że ten kto kupi, będzie zachwycony. Łezka mi się kręci w oku..
- pawelgrab
przestań fisiować
Approximately £68.49 + £18,25 (wysyłka) + cło - co daje na złotówy ... sobie przelicz
jak na lato, u Marka za niecałe 100 baksów to masz dwa o takie pudełka
luxman pd282 , schiit mani , kenwood ka-405 , kt-413 , kx-550 , harman kardon cd hd3700 , onkyo sc-60 mk II
- zelazny
Wysyłka z Anglii będzie darmowa. Ja ją pokryję. Paweł, to jest mój temat odnośnie konkretnego pudełka na headshelle. Wpieprzasz się i zaśmiecasz go. Pieprzysz coś o jakości, po tym jak ja zaznaczyłem, że jest świetna. Wrzucasz swoje dwa pudełka. Spierdoliłeś mi temat jednym słowem...
Weź się kurwa zastanów co piszesz, wpierdalasz się w temat i gadasz głupoty. Jak można napisać wyrzuć...!
Cena końcowa może być różna.
Weź się kurwa zastanów co piszesz, wpierdalasz się w temat i gadasz głupoty. Jak można napisać wyrzuć...!
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2026, 19:44 przez zelazny, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelgrab
Seba ogarnij sie, pytales to wyrazilem opinie, jak oddasz to otrzymasz kwote jaka wskazalem, natomiast jak chcesz sprzedac ze strata to dawaj na gielde od zlotowy i zobaczymy kto ma racje i ile twoj pizdryk na headshele jest wart bez pyskowekzelazny pisze: ↑24 kwie 2026, 20:22Wysyłka z Anglii będzie darmowa. Ja ją pokryję. Paweł, to jest mój temat odnośnie konkretnego pudełka na headshelle. Wpieprzasz się i zaśmiecasz go. Pieprzysz coś o jakości, po tym jak ja zaznaczyłem, że jest świetna. Wrzucasz swoje dwa pudełka. Spierdoliłeś mi temat jednym słowem...
Weź się kurwa zastanów co piszesz, wpierdalasz się w temat i gadasz głupoty. Jak można napisać wyrzuć...
ale watpie w twoja odwage
luxman pd282 , schiit mani , kenwood ka-405 , kt-413 , kx-550 , harman kardon cd hd3700 , onkyo sc-60 mk II
- zelazny
To miała być twoja sensowna odpowiedź? Teraz napisz, co jest sensowne w twoim poście…pawelgrab pisze: ↑24 kwie 2026, 21:35Seba ogarnij sie, pytales to wyrazilem opinie, jak oddasz to otrzymasz kwote jaka wskazalem, natomiast jak chcesz sprzedac ze strata to dawaj na gielde od zlotowy i zobaczymy kto ma racje i ile twoj pizdryk na headshele jest wart bez pyskowekzelazny pisze: ↑24 kwie 2026, 20:22Wysyłka z Anglii będzie darmowa. Ja ją pokryję. Paweł, to jest mój temat odnośnie konkretnego pudełka na headshelle. Wpieprzasz się i zaśmiecasz go. Pieprzysz coś o jakości, po tym jak ja zaznaczyłem, że jest świetna. Wrzucasz swoje dwa pudełka. Spierdoliłeś mi temat jednym słowem...
Weź się kurwa zastanów co piszesz, wpierdalasz się w temat i gadasz głupoty. Jak można napisać wyrzuć...
Cena końcowa może być różna.![]()
ale watpie w twoja odwage![]()
- zelazny
Oki, nikt nie odpisał. Odsyłam case'a. Pudełko odsyłam w piątek. Macie sporo czasu. Jeżeli znajdzie się 5–10 osób, to wtedy w tym temacie odbędzie się licytacja do określonego dnia i np. do godziny 20. Napisałem, że pudełeczko jest znakomitej jakości. Od początku wiedziałem, że chcę pokryć koszt wysyłki, a tu wpada Pawełgaweł i gada coś o wyrzucaniu.
"""Tobie, Pawle, ukręciłbym główkę i wrzuciłbym ją do kosza na śmieci."""
"""Tobie, Pawle, ukręciłbym główkę i wrzuciłbym ją do kosza na śmieci."""
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Sebastian, na prawdę nikogo tutaj nie obchodzi ten case. To że ty się na niego napaliłeś (wbrew ostrzeżeniom) nie znaczy że pozostali również o nim marzą. Są lepsze rozwiązania do przechowywania wkładek.
A tutaj niestety chyba już wchodzimy na ścieżkę gróźb karalnych i moja cierpliwość dobiega końca.
Nie wszystkie zjawiska można przykryć wyjaśnieniem "to choroba".
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- zelazny
Dlaczego z góry zakładasz, że nikogo nie obchodzi?
Cena końcowa mogłaby być niska. Licytacja to licytacja.
Mój headshell nie wchodzi, ponieważ ma inny kształt. Do Technicsa i Jico jak znalazł. Więc czego ty nie rozumiesz?
Mam pudełeczko w domu, wiem z jaką dbałością jest wykonane. No chyba, że Ty chcesz sprzedać swoje i nie pasuje Ci temat o tym świetnie wykonanym pudełeczku.
Kary cielesne?! To była ironia do Pawła, że coś tak pięknego jak ten kejsik, on by po prostu wyrzuciłby na śmietnik. Widzę, że łatwo Ci jest przyjebać się do mnie, ale to, że Paweł wpieprzył się w temat, to już godne pochwały...
Cena końcowa mogłaby być niska. Licytacja to licytacja.
Mój headshell nie wchodzi, ponieważ ma inny kształt. Do Technicsa i Jico jak znalazł. Więc czego ty nie rozumiesz?
Mam pudełeczko w domu, wiem z jaką dbałością jest wykonane. No chyba, że Ty chcesz sprzedać swoje i nie pasuje Ci temat o tym świetnie wykonanym pudełeczku.
Kary cielesne?! To była ironia do Pawła, że coś tak pięknego jak ten kejsik, on by po prostu wyrzuciłby na śmietnik. Widzę, że łatwo Ci jest przyjebać się do mnie, ale to, że Paweł wpieprzył się w temat, to już godne pochwały...
- Załączniki
-
- s-l1600.jpg (33.3 KiB) Przejrzano 227 razy
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Bo NIKT nie wyraził zainteresowania?
Dajesz "nam" czas na zastanowienie, dajesz termin po którym zwracasz nietrafiony zakup do sprzedawcy.
Człowieku, od ilu lat jesteś dorosły?
Ty forumowiczom łaskę robisz i oczekujesz że ciebie będzie ktoś prosił o zlicytowanie tego mało praktycznego akcesorium?
Ty na prawdę oczekujesz poklasku na coś takiego?
Ja wspomniałem o alternatywach, Paweł wspomniał o alternatywach (dość dosadnie co prawda), ostrzegałem Ciebie że nie warto o tym pudle myśleć nawet wskazując na jego wady, następnie zero zaskoczenia że jednak nie jest kompatybilny z twoimi koszykami.
A teraz to wciskanie licytacji tak jakby ktoś na nią czekał w ogóle
Jak chcesz coś zlicytować to to po prostu zrób, łaski bez stary
Spoko, zrób sobie z niego ołtarzyk.
Tak jak nie potrafisz odczytywać ironii tak stosowanie jej również tobie nie wychodzi.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- zelazny
Wiesz, darzę Cię szacunkiem, ale czasem jest on ulotny...
Wciąż czekam na odpowiedź na pytanie zadane przeze mnie w PW.
Wciąż czekam na odpowiedź na pytanie zadane przeze mnie w PW.
- pawelgrab
Spoko Seba ja się nie obrażam, Wojtek tobie cały czas tłumaczył i tłumaczy, że to pudełko jest niepraktyczne, ja od siebie dodam, że dla mnie wsiowe jest z tymi okuciami i nie chciałbym widzieć go u ciebie dla przykładu nawet za darmoszkę, ale zwracam uwagę na dwie rzeczy:
po pierwsze
po drugie
- powiem najczystszą polszczyzną (zresztą się już powtarzam) - nie bądź leszczem i wystaw na giełdzie swoje pudełko w licytacji - zawsze możesz przecież bez powodu odwołać licytację - łba nie urwią, znaczy się wycofasz na koniec i tyle 
po pierwsze
to nie jest ani wątek ani temat sprzedażowy na giełdzie a temat jest ogólny więc wyraziłem pogląd o tym konkretnym pudełku - tutaj nie ma lania wody jak to mówią, więc nic nie zaśmiecam i przestań się użalać
po drugie
pomyliłeś Seba licytację z przetargiem jakimś - się wydaje, to nie zapomnij o wadium od zapisanych osób na licytację
- zelazny
Ooo rany, jak to niepraktyczne? Wytłumacz mi proszę.
Mam dwa hs i trzy wkładki. To pudełko nie jest stworzone dla hurtu... Od początku zaznaczyłem, że szukam pudełka na max 3 hs. To nie jest dla osób — mam 10 hs z wkładkami, a używam jednego...
Mam dwa hs i trzy wkładki. To pudełko nie jest stworzone dla hurtu... Od początku zaznaczyłem, że szukam pudełka na max 3 hs. To nie jest dla osób — mam 10 hs z wkładkami, a używam jednego...
-
Mariozdt
- Gramofon: V.TT81 + S.PUA 1600s
Żeby tylko z przyczyny tego case nie doszło do wybuchu III wojny światowej 
Victor TT 81
Sony PUA 1600s
PreamP DP MM/MC - Jaculek
Naim Nait 5si
Polk Signature Elite Es60
Sony PUA 1600s
Naim Nait 5si
-
Mariozdt
- Gramofon: V.TT81 + S.PUA 1600s
A może takie kompromisowe rozwiązanie. Pojedynczy case wykorzystujący pojemnik na kał .
Victor TT 81
Sony PUA 1600s
Naim Nait 5si
Sony PUA 1600s
Naim Nait 5si
- zelazny