Jest przecież zgoła odwrotnie, wiec nie wiem skąd ten wniosek. Wyjaśnisz tok myślenia?
Kolega nie przykłada się do czytania ze zrozumieniem.
Koledzy, jeżeli temat archiwizacji jest przerobiony i znany, a w praktyce preamp + wkładka mają mniejszy wpływ na efekt końcowy niż pierwotnie zakładam (lub w tym budżecie będzie wszystko jedno) to wystarczy to napisać w jednym zdaniu.
Przecież klarownie pisze, że zakładam zasadniczy wpływ preampa + wkładka na brzmienie, ale zakładam też możliwość, że ostatecznie liniowość lub jej brak dla preampa (i wkładki) nie ma odczuwalnego znaczenia dla archiwizacji, szczególnie w tym budżecie cenowym.
"Gówno wiedza" czyli "tak na serio to nie wiem, ale wydaje mi się że wiem"
To jest raczej na zasadzie: "Do tej pory przyswoiłem taką, a taką wiedzę, koledzy zweryfikujcie czy nie brnę w złe założenia, bo net jest pełny błędnych teorii". Kolega z góry traktuje rozmówce jak, używając dawnej nomenklatury medycznej, debila.
Już to wszystko otrzymałeś, przynajmniej ode mnie

Tak, dziękuję za polecenie preampów DIY i serii OM.
ak tak, nauczmy się czytać to co do nas piszą i nie próbujmy wymyślać czy też szukać trzeciego dna, popieram.
Jeżeli zatem po odpowiedzi Admina nachodzi ten moment, że opinie innych użytkowników nie są potrzebne, to zasadne byłoby chyba zamknięcie tematu. Jeśli nie, to chcę też poczytac co inny mają do powiedzenia. Chyba, że to forum Q&A z adminem