na kilometr
Gramofonik - 1971MalKow na allegro
- Myszor
- Gramofon: PD-300
-
Marcinus
-
Artur K.
Re: Gramofonik - 1971MalKow na allegro
Ale jaja 
Wy tu w jakąś paranoję popadacie albo raczej nawet już popadliście. Każdy kto ma inne zdanie niż Wy od razu jest podejrzewany o bycie niejakim Dariuszem.
Normalnie wszystko to jeden wielki spisek, a ziemia jest płaska.
Zmartwię Was, nie jestem Dariuszem, nie mieszkam w Szczecinie (choć byłem tam nie raz), nie handluję niczym, nawet nie mam konta na Allegro bo niedawno skasowali z powodu braku logowania przez 12 miesięcy.
Nie zamierzam udowadniać Wam że nie jestem wielbłądem, bo nie muszę. Admin może sprawdzić moje IP i porównać z IP z których logował się Wasz wróg publiczny numer jeden. Może też sprawdzić i porównać kilka innych rzeczy - np. system operacyjny, przeglądarkę itp. itd. Możliwości phpBB są dość duże w tym zakresie i zapewne adminowi doskonale znane.
Jak już wcześniej napisałem - to winę trzeba udowodnić, a nie niewinność.
Jestem spokojny o wynik ew. weryfikacji, a Wam życzę więcej rozsądku i rozumu w nowym roku. Kończę dyskusję w tym wątku bo jest po prostu bezcelowa.
Powodzenia w dalszej walce z wiatrakami i naprawianiu świata.
Wy tu w jakąś paranoję popadacie albo raczej nawet już popadliście. Każdy kto ma inne zdanie niż Wy od razu jest podejrzewany o bycie niejakim Dariuszem.
Normalnie wszystko to jeden wielki spisek, a ziemia jest płaska.
Zmartwię Was, nie jestem Dariuszem, nie mieszkam w Szczecinie (choć byłem tam nie raz), nie handluję niczym, nawet nie mam konta na Allegro bo niedawno skasowali z powodu braku logowania przez 12 miesięcy.
Nie zamierzam udowadniać Wam że nie jestem wielbłądem, bo nie muszę. Admin może sprawdzić moje IP i porównać z IP z których logował się Wasz wróg publiczny numer jeden. Może też sprawdzić i porównać kilka innych rzeczy - np. system operacyjny, przeglądarkę itp. itd. Możliwości phpBB są dość duże w tym zakresie i zapewne adminowi doskonale znane.
Jak już wcześniej napisałem - to winę trzeba udowodnić, a nie niewinność.
Jestem spokojny o wynik ew. weryfikacji, a Wam życzę więcej rozsądku i rozumu w nowym roku. Kończę dyskusję w tym wątku bo jest po prostu bezcelowa.
Powodzenia w dalszej walce z wiatrakami i naprawianiu świata.
- winylowy_luke
- Gramofon: Technics SL-1210GR
- Kontakt:
Nie. Po prostu znamy możliwości tego typa. A obserwując twoje dotychczasowe wpisy tutaj jest pewne podobieństwo. Także żaden spisek a po prostu doświadczenie
Wojtek czuwa więc skoro jeszcze z nami jesteś to nie musisz nic więcej udowadniać
Technics SL-1210GR+KAB Fluid Damper+Shure V15 V-MR/Grace F9 (RS-9U)/AT-OC9XML/Shure V15 IV-MR/Shure V15 III (SAS/B)/Empire 4000 D/I
Schiit Kara F pre / HusaRIAA v2 phono / Topping E50 DAC
Fosi V3 Mono / Polk Audio Reserve R700 / Sennheiser HD 660S
Schiit Kara F pre / HusaRIAA v2 phono / Topping E50 DAC
Fosi V3 Mono / Polk Audio Reserve R700 / Sennheiser HD 660S
- Dario Antonio
- Gramofon: Akai AP-100c
Może zadowolniony klient?
"Nad wszystkim czuwa gospodarz domu, nie da on krzywdy zrobić nikomu, zawsze pomoże, o każdej porze, o mój Boże".
"Łubu dudu, łubu dubu. Niech żyje nam, prezes naszego klubu. Niech żyje nam!"
Najbardziej boję się whisky, bo po niej, nie boję się niczego . 
- zelazny
- trafalgar
- Gramofon: Kenwood KP 990
Większego śmietnika z wyrobami gramofonopodobnymi jak u ciebie w Piździchowie to nie widziałem . No może tylko w hajźlu w Sosnowcu....
-
Werk
Wyobraź sobie, że ten "śmietnik" jest teraz zamontowany w niepoliczalnej ilości różnych gramofonów, bo przez te lata (z 10 lat) trochę tego sprzedało się. Druga sprawa, przy tej ilości, drobnych przedmiotów, gdybym miał nieporządek, to nie sposob byłoby to ogarnąć.Większego śmietnika z wyrobami gramofonopodobnymi jak u ciebie w Piździchowie to nie widziałem . No może tylko w hajźlu w Sosnowcu....
- trafalgar
Tym wpisem potwierdziłeś że wciskasz ludziom "śmietnik".Werk pisze: ↑wczoraj, 18:22Wyobraź sobie, że ten śmietnik jest teraz zamontowany w niepoliczalnej ilości różnych gramofonów, bo przez te lata (z 10 lat) trochę tego sprzedało się. Druga sprawa, przy tej ilości, drobnych przedmiotów, gdybym miał nieporządek, to nie sposob byłoby to ogarnąć.Większego śmietnika z wyrobami gramofonopodobnymi jak u ciebie w Piździchowie to nie widziałem . No może tylko w hajźlu w Sosnowcu....
-
Werk
Sami kupują, z własnej woli, i jak spojrzysz na oceny sprzedającego to 99% jest zadowolonych.Tym wpisem potwierdziłeś że wciskasz ludziom "śmietnik".
- trafalgar
-
Werk
Sprawdź sobie opinie.Daj link bo nie bardzo mi się chce wierzyć ,w to co piszesz.
Powiem ci więcej, średnio opinię wystawia co czwarty- piąty kupujący.
Niezadowolony kupujący wystawia opinię prawie zawsze.
https://allegro.pl/uzytkownik/19661129
Ostatnio zmieniony 27 lut 2026, 19:44 przez Werk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Werk
Tutaj jest konto 1971MalKow, które jest w temacie tego wątku:
https://allegro.pl/uzytkownik/1971MalKow/oceny
Oba konto obsługuje jedna osoba, no jest z tym trochę pracy, ale robię to co lubię.
To się wszystko zaczęło się , jakieś 12-13 lat temu, pomysł był podobny, kapitał początkowy również był podobny
Pamiętam, że za całą kwotę kupiłem kasety z disco polo, na ryneczku pod chmurką, przez który, wtedy, przechodziłem idąc w sobotę po zakupy do dyskontu. Auta wtedy nie posiadałem.
Na facebooku trafił się kolekcjoner, takich wydawnictw, był niesamowity, zbierał wszystkie, czasem bardzo dziwne wydania, z początku lat 90-tych
Kupił wszystkie. No to kupiłem kolejną partię itd.
https://www.facebook.com/reel/1928239771102280
On tam mówi, że zaczął czytać forum o walutach, ja zacząłem czytać forum Wojtka Kubiaka .
To był dobry czas, choć moja sytuacja wtedy był daleko bardzo nieciekawa.
Ja w pewnym momencie myślałem, że jak oni przestaną sprzedawać winyle w tych dyskontach, to ludzie przestaną kupować gramofony, części do gramofonów itd Nic takiego nie stało się.
Magia winyla trwa nadal.
Oba konto obsługuje jedna osoba, no jest z tym trochę pracy, ale robię to co lubię.
To się wszystko zaczęło się , jakieś 12-13 lat temu, pomysł był podobny, kapitał początkowy również był podobny
Pamiętam, że za całą kwotę kupiłem kasety z disco polo, na ryneczku pod chmurką, przez który, wtedy, przechodziłem idąc w sobotę po zakupy do dyskontu. Auta wtedy nie posiadałem.
Na facebooku trafił się kolekcjoner, takich wydawnictw, był niesamowity, zbierał wszystkie, czasem bardzo dziwne wydania, z początku lat 90-tych
Kupił wszystkie. No to kupiłem kolejną partię itd.
https://www.facebook.com/reel/1928239771102280
On tam mówi, że zaczął czytać forum o walutach, ja zacząłem czytać forum Wojtka Kubiaka .
To był dobry czas, choć moja sytuacja wtedy był daleko bardzo nieciekawa.
Ja w pewnym momencie myślałem, że jak oni przestaną sprzedawać winyle w tych dyskontach, to ludzie przestaną kupować gramofony, części do gramofonów itd Nic takiego nie stało się.
Ostatnio zmieniony 27 lut 2026, 20:23 przez Werk, łącznie zmieniany 4 razy.
- trafalgar
Wzruszyłem się czytając te komentarze i o mały włos nie kliknąłem na "kup teraz " w aukcji jednej z wkładekWerk pisze: ↑wczoraj, 19:23Tutaj jest konto 1971MalKow, które jest w temacie tego wątku: