Hej,
mam kilka gramofonów do zrobienia:
Dual 491
Pioneer PL-12d
Sony PS-T33
Akai AP D30
I nie mam smarów, do tej pory stosowałem to, co akurat było dostępne w warsztacie znajomego, jedyne, co mam sensownego to olej silikonowy do dyferencjałów 300k cSt - kupiłem kiedyś do windy do Bernarda.
Czy jakaś dobra duszyczka podrzuciłaby linki do jakichś 3 smarów, które załatwiłyby mi zapotrzebowanie? Próbowałem coś szukać, ale większość linków nie działa, części z polecanych nie ma już w ofertach, albo są w kilogramowych puszkach i absurdalnych cenach.
Smary-czary
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
-
gucio.dolek
Re: Smary-czary
Ja to bym je wszystkie zatrzymał i czytał im bajki na dobranoc, ale niestety coś będzie musiało pójść do ludzi... zmieniam robotę i już nie będzie gdzie tego przechowywać, muszę oduczyć się zbieractwa
Także no, chcąc nie chcąc czegoś się będę musiał pozbyć, ale jeszcze nie wiem których.
- zbigw
- Gramofon: Technics SL-1510
Re: Smary-czary
Proszę bardzo, do wyboru - do kolorugucio.dolek pisze: ↑03 lut 2026, 16:17Czy jakaś dobra duszyczka podrzuciłaby linki do jakichś 3 smarów, które załatwiłyby mi zapotrzebowanie?
https://www.rc4max.com/chemia-modelarsk ... ate-racing
Technics SL-1510 / Pickering XSV-3000 / PreamP Dyskretniok by Jaculek / Densen DM-10 / ATC SCM11
TAG McLaren CD20R / Naim ND5XS
TAG McLaren CD20R / Naim ND5XS