HumminGuru NOVA myjka ultradźwiękowa

ODPOWIEDZ
PabloE

HumminGuru NOVA myjka ultradźwiękowa

Post autor: PabloE »

Myjka w stanie bardzo dobrym i oczywiście całkowicie sprawna. Bardzo skutecznie czyści płytę, a następnie ją suszy, aby od razu była gotowa do odsłuchu.

W zestawie wszystkie akcesoria i oryginalne opakowanie. Myjka jest na gwarancji (data zakupu 11.2024), dołączam dowód zakupu.

Cena: 3000 zł, wysyłka gratis
Załączniki
IMG_8935.jpeg
Awatar użytkownika
Fafikdog

Re: HumminGuru NOVA myjka ultradźwiękowa

Post autor: Fafikdog »

Moje DIY
Micro Seiki DD7
SME 3012
Shure V15 type IV
YAQIN MS-12B
Music Angel Meng X8 upgrade by LampizatOr (Fikus)
Polk Audio Reserve R600
PabloE

Przedmiotem mojej oferty jest HumminGuru NOVA, której cena w polskiej dystrybucji to 4399 zł:

https://planetadzwieku.com/manufacturer ... -nova.html

Ty podlinkowałeś stary model.
Awatar użytkownika
Fafikdog

Post autor: Fafikdog »

Moja culpa ;)
Jakie są różnice?
Moje DIY
Micro Seiki DD7
SME 3012
Shure V15 type IV
YAQIN MS-12B
Music Angel Meng X8 upgrade by LampizatOr (Fikus)
Polk Audio Reserve R600
Awatar użytkownika
Bartek86

Post autor: Bartek86 »

Czołem Pablo. Rozglądam się od jakiegoś czasu za tą myjką. Myślałem co prawda o starszej wersji, ale... :)
Zdecydowałeś się jednak na inną myjkę niż Humminguru? Ultradźwięki to jednak nie to? Bo zakładam, że płyty jednak będziesz mył :P
Wzmacniacz: NAD model 200, Gramofon: Kenwood KD 990, Wkładka: AT33PTG/II, Pre: ANK od Misse, SUT: Uesugi U-Bros-5, CD: Denon DCD 1600NE, Yamaha CDX 1060, Kolumny: Harbeth Monitor HL mk3
Awatar użytkownika
darkman
Gramofon: PL70LII, PSX60
Kontakt:

Post autor: darkman »

Bartek86 pisze:
wczoraj, 15:17
Rozglądam się od j
Bartek krótko: jak myjesz mało pod swoje potrzeby i na bieżąco to warto, jest bdb.
Jak dużo i często to niezbyt. Generalnie sam bym wziął bo okazja na moje oko, ale ja myję dużo i bardzo dużo, więc wolę ssawę PJ, której używam już drugiej i parę hoho lat.
Ultra zwykłą wanienkową (4,5L) mam też ale przestałem używać w ogóle.
Dopytaj jak coś MaćkaT ona ma Huminga już długo.
PabloE

Bartek86 pisze:
wczoraj, 15:17
Zdecydowałeś
To co miałem umyć, to umyłem ;) Kolega ma Humminguru i jak będę miał potrzebę, to do niego wpadnę z płytą do umycia. Teraz nie planuje nowych płytowych zakupów, bo nawet nie przesłuchałem jeszcze całej swojej płytoteki, a czasu na słuchanie niewiele. Reasumując, u mnie myjka by się teraz jedynie kurzyła. A czy warto? Warto. Myjka świetnie myje i jest właściwie bezobsługowa.
Awatar użytkownika
Bartek86

Post autor: Bartek86 »

Zgadzam się darkman. I ona trafia w moje potrzeby. Nawet jakiś czas temu dałem post w sekcji "kupię" w sprawie tej myjki. I z MaćkiemT też swego czasu wymieniłem parę zdań w jej temacie.
Jak zwykle, coś przychodzi z zaskoczenia, a ja właśnie miałem zmieniać odtwarzacz CD, gdzie już jestem z facetem "po słowie". Klasyczny ból 4 liter. Lepsza połowa będzie pytać z tą ufnością w głosie "czy nas na to stać?". A ja bez mrugnięcia okiem powiem, że będziemy z dzieckiem jeść przez miesiąc cebulę.
No nic, też uważam że to okazja. Chwilę poczekam, jak ktoś mnie ubiegnie to odetchnę z ulgą :)
Wzmacniacz: NAD model 200, Gramofon: Kenwood KD 990, Wkładka: AT33PTG/II, Pre: ANK od Misse, SUT: Uesugi U-Bros-5, CD: Denon DCD 1600NE, Yamaha CDX 1060, Kolumny: Harbeth Monitor HL mk3
Awatar użytkownika
darkman
Gramofon: PL70LII, PSX60
Kontakt:

Post autor: darkman »

PabloE pisze:
wczoraj, 15:52
i jest właściwie bezobsługowa.
Pablo nie ma takich myjek w przestrzeni przyrodniczej jak dotąd. Jeszcze ich nie wymyślono, ale od kiedy kolejny Polak był w kosmosie to wszystko przed nami. Zwłaszcza, że jadł te pierogi z kapustą, ja zaś zachodzę w głowę jak je wydalił? :) bo zjeść, to piece of cake.
ODPOWIEDZ