HumminGuru NOVA myjka ultradźwiękowa
-
HumminGuru NOVA myjka ultradźwiękowa
Myjka w stanie bardzo dobrym i oczywiście całkowicie sprawna. Bardzo skutecznie czyści płytę, a następnie ją suszy, aby od razu była gotowa do odsłuchu.
W zestawie wszystkie akcesoria i oryginalne opakowanie. Myjka jest na gwarancji (data zakupu 11.2024), dołączam dowód zakupu.
Cena: 3000 zł, wysyłka gratis
W zestawie wszystkie akcesoria i oryginalne opakowanie. Myjka jest na gwarancji (data zakupu 11.2024), dołączam dowód zakupu.
Cena: 3000 zł, wysyłka gratis
- Fafikdog
Re: HumminGuru NOVA myjka ultradźwiękowa
Czekaj, nowa kosztuje 2749PLN: https://planetadzwieku.com/ultrasoniczn ... BR9qfqGtWv
Moje DIY
Micro Seiki DD7
SME 3012
Shure V15 type IV
YAQIN MS-12B
Music Angel Meng X8 upgrade by LampizatOr (Fikus)
Polk Audio Reserve R600
Micro Seiki DD7
SME 3012
Shure V15 type IV
YAQIN MS-12B
Polk Audio Reserve R600
-
Przedmiotem mojej oferty jest HumminGuru NOVA, której cena w polskiej dystrybucji to 4399 zł:
https://planetadzwieku.com/manufacturer ... -nova.html
Ty podlinkowałeś stary model.
https://planetadzwieku.com/manufacturer ... -nova.html
Ty podlinkowałeś stary model.
- Fafikdog
Moja culpa 
Jakie są różnice?

Jakie są różnice?
Moje DIY
Micro Seiki DD7
SME 3012
Shure V15 type IV
YAQIN MS-12B
Polk Audio Reserve R600
Micro Seiki DD7
SME 3012
Shure V15 type IV
YAQIN MS-12B
Polk Audio Reserve R600
- Bartek86
Czołem Pablo. Rozglądam się od jakiegoś czasu za tą myjką. Myślałem co prawda o starszej wersji, ale... 
Zdecydowałeś się jednak na inną myjkę niż Humminguru? Ultradźwięki to jednak nie to? Bo zakładam, że płyty jednak będziesz mył

Zdecydowałeś się jednak na inną myjkę niż Humminguru? Ultradźwięki to jednak nie to? Bo zakładam, że płyty jednak będziesz mył

Wzmacniacz: NAD model 200, Gramofon: Kenwood KD 990, Wkładka: AT33PTG/II, Pre: ANK od Misse, SUT: Uesugi U-Bros-5, CD: Denon DCD 1600NE, Yamaha CDX 1060, Kolumny: Harbeth Monitor HL mk3
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Bartek krótko: jak myjesz mało pod swoje potrzeby i na bieżąco to warto, jest bdb.
Jak dużo i często to niezbyt. Generalnie sam bym wziął bo okazja na moje oko, ale ja myję dużo i bardzo dużo, więc wolę ssawę PJ, której używam już drugiej i parę hoho lat.
Ultra zwykłą wanienkową (4,5L) mam też ale przestałem używać w ogóle.
Dopytaj jak coś MaćkaT ona ma Huminga już długo.
-
To co miałem umyć, to umyłem

- Bartek86
Zgadzam się darkman. I ona trafia w moje potrzeby. Nawet jakiś czas temu dałem post w sekcji "kupię" w sprawie tej myjki. I z MaćkiemT też swego czasu wymieniłem parę zdań w jej temacie.
Jak zwykle, coś przychodzi z zaskoczenia, a ja właśnie miałem zmieniać odtwarzacz CD, gdzie już jestem z facetem "po słowie". Klasyczny ból 4 liter. Lepsza połowa będzie pytać z tą ufnością w głosie "czy nas na to stać?". A ja bez mrugnięcia okiem powiem, że będziemy z dzieckiem jeść przez miesiąc cebulę.
No nic, też uważam że to okazja. Chwilę poczekam, jak ktoś mnie ubiegnie to odetchnę z ulgą
Jak zwykle, coś przychodzi z zaskoczenia, a ja właśnie miałem zmieniać odtwarzacz CD, gdzie już jestem z facetem "po słowie". Klasyczny ból 4 liter. Lepsza połowa będzie pytać z tą ufnością w głosie "czy nas na to stać?". A ja bez mrugnięcia okiem powiem, że będziemy z dzieckiem jeść przez miesiąc cebulę.
No nic, też uważam że to okazja. Chwilę poczekam, jak ktoś mnie ubiegnie to odetchnę z ulgą

Wzmacniacz: NAD model 200, Gramofon: Kenwood KD 990, Wkładka: AT33PTG/II, Pre: ANK od Misse, SUT: Uesugi U-Bros-5, CD: Denon DCD 1600NE, Yamaha CDX 1060, Kolumny: Harbeth Monitor HL mk3
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Pablo nie ma takich myjek w przestrzeni przyrodniczej jak dotąd. Jeszcze ich nie wymyślono, ale od kiedy kolejny Polak był w kosmosie to wszystko przed nami. Zwłaszcza, że jadł te pierogi z kapustą, ja zaś zachodzę w głowę jak je wydalił?