Moja jest krzywa jak wieżyczka T-72 po wybuchu amunicji ale nie odsyłam bo mi się nie chce... Gra dobrze a jak wyłączyć światło to prawie nie widać

Moja jest krzywa jak wieżyczka T-72 po wybuchu amunicji ale nie odsyłam bo mi się nie chce... Gra dobrze a jak wyłączyć światło to prawie nie widać
Niestety, mojej się nie da, bo podskakuje tak, że się boję o igłę. Myślałem, że jak dam niższą matę to jakoś da radę, ale nic z tego. Ale zamówiłem jeszcze raz
Pewnie nie mają kontroli .Jak oglądałem ostatnio produkcję głośników w Tonsilu w 80 latach , to odrzucali te które nie przechodziły kontroli , a potem wszystko szło do klienta , żadnej kontroli . Masz przykład Mofi- Fleetwood Mac , Tango... , zjebana jedna strona i poszło do klienta , a kontrola gdzie ?
No właśnie, kiedyś nie do pomyślenia. A dziś? Nie kupuje Mofi...Dario Antonio pisze: ↑14 mar 2025, 16:16Pewnie nie mają kontroli .Jak oglądałem ostatnio produkcję głośników w Tonsilu w 80 latach , to odrzucali te które nie przechodziły kontroli , a potem wszystko szło do klienta , żadnej kontroli . Masz przykład Mofi- Fleetwood Mac , Tango... , zjebana jedna strona i poszło do klienta , a kontrola gdzie ?
Dzięki za wrzutę promki, zakupiłem.Dario Antonio pisze: ↑17 mar 2025, 18:00Chyba nie było tego :
https://winylownia.pl/pl/products/peggy ... 03276.html
Tak pomiędzy krzywe płyty, jak ktoś jeszcze nie ma .