Moja jest krzywa jak wieżyczka T-72 po wybuchu amunicji ale nie odsyłam bo mi się nie chce... Gra dobrze a jak wyłączyć światło to prawie nie widać
Niestety, mojej się nie da, bo podskakuje tak, że się boję o igłę. Myślałem, że jak dam niższą matę to jakoś da radę, ale nic z tego. Ale zamówiłem jeszcze raz
koperty papierowe wcześniej istniały niż księgowi wzieli się za produkcję...nie pamiętam czy kiedyś jak otwierałem nową płytę w papierowej kopercie to były tyle śmieci dodatkowo
SL1210 + MaCaBRiaa + NAD C326/C356/Misse + NAD C565
koperty papierowe wcześniej istniały niż księgowi wzieli się za produkcję...nie pamiętam czy kiedyś jak otwierałem nową płytę w papierowej kopercie to były tyle śmieci dodatkowo
Ja to nawet nie wyciągam płyty z takiej koperty, tylko rozdzieram. Wy pewnie też
Pewnie nie mają kontroli .Jak oglądałem ostatnio produkcję głośników w Tonsilu w 80 latach , to odrzucali te które nie przechodziły kontroli , a potem wszystko szło do klienta , żadnej kontroli . Masz przykład Mofi- Fleetwood Mac , Tango... , zjebana jedna strona i poszło do klienta , a kontrola gdzie ?
Najbardziej boję się whisky, bo po niej, nie boję się niczego .
Pewnie nie mają kontroli .Jak oglądałem ostatnio produkcję głośników w Tonsilu w 80 latach , to odrzucali te które nie przechodziły kontroli , a potem wszystko szło do klienta , żadnej kontroli . Masz przykład Mofi- Fleetwood Mac , Tango... , zjebana jedna strona i poszło do klienta , a kontrola gdzie ?
No właśnie, kiedyś nie do pomyślenia. A dziś? Nie kupuje Mofi...
Cześć
Właśnie przyszła w moje imieniny ASS w wielkim pudle z Amazona.Czar prysł,gdy wylądowała na talerzu.Krzywa jak fale Dunaju,nie odsyłam bo nie chce mi się, a moje ramona gramofonowe jakoś dają radę