Wydaje mi sie ze jeszcze nie trafił na kogos kto by mial do niego blisko...To raz. A dwa, że wybral do dzialania grupe docelową o łagodnym usposobieniu, wszak muzyka łagodzi obyczaje. I nie skorą do rękoczynów.
Ale wszystko do czasu...jak ze wszystkim.
No to nie trafił na darkmana
Charwi my się lubimy z Grafciem. Poza tym ja mam bardzo łagodne usposobienie, po prostu czasem robię się zasadniczy mocno, ale to trzeba na to sobie zapracować Czy Ty czasem o tej porze przy urodzinach nie powinieneś już być w szponach dobrego trunku? Twoje zdrowie .. bo odpakowuję wino do kolacji.
Pewności żadnej nie ma, ale ostrożność zalecana.
Cena jakby trochę okazyjna, konto świeże (co niczego wprawdzie nie przesądza), no i opis właściciela modelu RS-X50 może dziwić. https://www.olx.pl/d/oferta/gromofon-so ... 4svoz.html
Tak , niestety , myślałem , że na 150 to się uda , on wystawił koszta pakietu i wysyłki na 80 wtedy , kij mu w oczy za 150 stówki .
dla niego gorzej będą wyglądać wpisy na fejsie . Ma czas do poniedziałku . W poniedziałek idę na milicję i media . Mam wydruki rozmów .
Ostatnio zmieniony 20 lut 2025, 17:01 przez Dario Antonio, łącznie zmieniany 1 raz.
Najbardziej boję się whisky , bo po niej , nie boję się niczego .
To też raczej wałek. Dwoniłem , to mówił , że nie aktualne , wieczorem napisałem do niego, to odpowiedział ,że aktualne , napisałem , że jadę po ramofon i ch..j urwał się kontakt
Najbardziej boję się whisky , bo po niej , nie boję się niczego .
To też raczej wałek. Dwoniłem , to mówił , że nie aktualne , wieczorem napisałem do niego, to odpowiedział ,że aktualne , napisałem , że jadę po ramofon i ch..j urwał się kontakt
Ja tak we Wiedniu miałem Sony P SX65 za 600ojro .
Miał być szybki zakup, za chwilę cena była 800 i odpuściłem, dobrze że kuzyn nie pojechał bo by jeszcze gościa gdzie "przetrącił", jakby zaczął coś ściemniać.
Witam wszystkich poszkodowanych.
Też padłem ofiarą tego oszusta Andrzeja z Niebuszewa.
Kupiłem nieużywaną igłę Dual DN145e za 150zł.
Do ogłoszenia dołączone było zdjęcie sprzedawanej igły.
Odbyłem ze sprzedawcą dłuższą miła rozmowę.
Otrzymałem najtańszy używany zamiennik z ostrzem sferycznym (nowa na allegro 90zł)
Kontakt się urwał odrzucił rozmowę telefoniczną, nie odpowiedział na czacie OLX, ani na SMS-a.
--------------------------------
Uwaga: Na czacie OLX jest po prawej stronie obok nick'a rozmówcy ikona (chorągiewka) : "Zgłoś użytkownika".
Zachęcam wszystkich poszkodowanych do skorzystania z tej możliwości i opisania oszustwa.
Olx nie zajmuje się ochroną transakcji z ogłoszeń, ale może zareagować w przypadku większej liczby zgłoszonych oszustw.
"Andrzej' ma w tej chwili ok. 180 ogłoszeń na OLX.
Podobna ilość to ogłoszenia na Allegro.
Jeśli ktoś czuje się w tym mocny może zgłosić działania tej osoby w skarbówce.
Jeśli macie dostęp do innych grup społecznościowych w podobnej branży - ostrzegajcie.
Nie wiem jak to zrobić, ale może warto utworzyć wątek do który łączyłby ofiary tego sprzedawcy, bez komentarzy innych użytkowników.
Można się policzyć.
Cieszę się, że znalazłem ten wątek. Przynajmniej wiem, że nie padłem ofiarą przypadkowej pomyłki.
Pozdrawiam wszystkich jarkebr
Dot. Kupiłem nieużywaną igłę Dual DN145e za 150zł.
Witam wszystkich.
Ku przestrodze chcę opisać co się dalej wydarzyło.
Jak zauważył któryś z forumowiczów, pan Andrzej z Niebuszewa śledzi co piszą o nim na forum.
Odezwał się jeszcze tego samego dnia.
Pominę nieprzyjemną wymianę zdań.
P. Andrzej po umieszczeniu informacji na forum stwierdził, że wysłał mi przedmiot omyłkowo.
Stwierdził, że mam odesłać igłę na mój koszt i jeśli po oględzinach uzna, to odeśle mi pieniądze.
W ten sposób ja jestem jedyną osobą która ponosi koszty i która po wszystkim
co zaszło ma kolejny raz zaufać nieuczciwemu sprzedawcy.