Nie bede czytal, nie bede czytal, nie bede...
Nie ma fal nie ma fal nie ma fal...

Nie bede czytal, nie bede czytal, nie bede...
Mnie też! A jest tu ktoś kogo nie wkurwia?
...
Nie ma bata, do północy nic od niego nie czytam
Po północy czekam na recenzję
EJ....Odwal się od Bethkinky pisze: ↑11 sty 2025, 12:22Też obejrzałem Wzgórze Psów, dobry.
W temacie niezrozumiałych dialogów: 3 odcinki obejrzałem z dźwiękiem przez wzmak i kolumny, zupełnie ok, poza kilkoma momentami wszystko zrozumiałe. 2 ostatnie via tv i tu było zdecydowanie gorzej. Macie podobne obserwacje?
Yellowstone.
Szkoda, szkoda, że to już koniec. Ładnie rozegrane.
Fajnie Sheridan sam z siebie się pośmiał i pokazał swoje prywatne ranczo. Scena w baraku gdzie jako Travis żegna się ze wszystkimi kowbojami też sympatyczna, symboliczne pożegnanie z serialem i obsadą.
Myślałem, że ta zołza Beth w końcu dostanie za swoje, ale złego diabli nie biorą![]()
Lioness, S02.
Znowu Sheridan zgrywa aroganckiego twardziela, chyba to polubił![]()
To teraz daj to żonie do przeczytaniadaru0105 pisze: ↑11 sty 2025, 15:25EJ....Odwal się od Bethkinky pisze: ↑11 sty 2025, 12:22Też obejrzałem Wzgórze Psów, dobry.
W temacie niezrozumiałych dialogów: 3 odcinki obejrzałem z dźwiękiem przez wzmak i kolumny, zupełnie ok, poza kilkoma momentami wszystko zrozumiałe. 2 ostatnie via tv i tu było zdecydowanie gorzej. Macie podobne obserwacje?
Yellowstone.
Fajnie Sheridan sam z siebie się pośmiał i pokazał swoje prywatne ranczo. Scena w baraku gdzie jako Travis żegna się ze wszystkimi kowbojami też sympatyczna, symboliczne pożegnanie z serialem i obsadą.
Myślałem, że ta zołza Beth w końcu dostanie za swoje, ale złego diabli nie biorą![]()
Lioness, S02.
![]()
To kochana kobieta i gwiazda tego serialu.
NIE jest zołzą
Chciałbym z nią mieć dzieci![]()
Syndrom Sztokholmski?
Ripp miałby inne zdanie na ten temat
Ciiii choszaMawis pisze: ↑11 sty 2025, 15:33To teraz daj to żonie do przeczytaniadaru0105 pisze: ↑11 sty 2025, 15:25EJ....Odwal się od Bethkinky pisze: ↑11 sty 2025, 12:22Też obejrzałem Wzgórze Psów, dobry.
Yellowstone.
Lioness, S02.
![]()
To kochana kobieta i gwiazda tego serialu.
NIE jest zołzą
Chciałbym z nią mieć dzieci![]()
Tylko najpierw spakuj swoje rzeczy i zamów bagażowke do przewozu gramiaka, kolumn i winyli
![]()
![]()
Snieg sypie, brak zasiegu, halo , halo,...nie slysze, mow glosniej, halo. Kurwa znowu ten zasięg...
Te "recenzje" piszą ludzie którzy oglądają tiktoka. On robi sieczkę z mózgu.