blispx pisze: ↑28 gru 2024, 01:12
klin nie określił żadnych potrzeb względem tego a to co określił wystarczy na Wiima
Ano, dokładnie.
Moim zdaniem określił:
klin pisze: ↑27 gru 2024, 18:22
Ja nie chcę niczego wgrywac ani niczego konfigurować. Za dużo mam tego na co dzień w pracy... Chcę po robocie odpalić coś co po prostu będzie samo z siebie działało, a najlepiej z apki na telefonie

Cytuję, bo sam mam takie zapotrzebowanie, a z tym grzebaniem i wgrywaniem to już nawet bardziej ortodoksyjnie, bo na pewno mnie coś takiego odrzuca w przedbiegach.
klin pisze: ↑28 gru 2024, 10:20
Co do samego dźwięku - ma grać i cieszyć ucho

Tym urządzeniem chcę rozwiązać problem grania w domu w górach,
No teges właśnie! U mnie w domu na wsi w pokoju jadalnianym dla zaostrzenia smaku dodam, że koneksja z kuchnią w otwartej amfiladzie, hehe.
dale pisze: ↑28 gru 2024, 10:38
Wiim przy ES to tanie bzykadełko,
I to jest zaleta, ja tam lubię pobzykać. Pewnie wezmę Wiima_U.
dale pisze: ↑28 gru 2024, 10:38
tak jak byś chciał nagłaśniac tor gramofonowy przenośnym głośnikiem JBL
UM, mam taki JBL portable do mesy w górach (7h ostro w górę, to każdy gram się liczy byle nie przekroczyć 20ki ufff..). Marny jest ale gra i ma aku. Przesadzone porównanie, choć nośne, ale za grubo!

Mnie to lotto co prawda, bo nie mam Wiim.. sorry bzykacza, ale chłopakom, którzy nabyli black frideja dałeś popalić Mareczku

.. czekam fedbeków z ich strony.
No tak ale jak Michał oscyluje przy budżecie około 5 to może faktycznie tani Wiiim za tani. A wiadomo, że jak tani to zły lub gorszy. To jak płytami MoFi lepsze niż MoV, choć grają tak samo i tak samo są realizowane w zasadzie, ale MoFi droższe sporo.
Ja to potrzebuję tak jak Simon (nasz), podłączam i ma grać bez cudów, ale to w innym wątku.