To życzę żeby starczyło czasu na Gallipoli i nowym mostem do Canakkale konia trojańskiego zobaczyć

To życzę żeby starczyło czasu na Gallipoli i nowym mostem do Canakkale konia trojańskiego zobaczyć
Dzieki Maćku. Kurna pasowało by mi 3 tygodnie i wtedy napewno bym zaliczył ale zostało mi tylko na 14 dni na ten wyjazd...
Byłem, widziałem już kilkanaście krajów... Norwegia jest extra. Zaskoczyła pod bardzo wieloma..... Warto pojechać, drogo? Mega drogo! sle sa narmalne sklepy i można zabrać swoje zaasy. A bilety na wejścia, promy, tankowanie, trzeba zaplanować wcześniej w budżecie. Warto.
+ L4
Takie podejście mi się podoba. Byłem kiedyś na wyjeździe z ludźmi, którzy przebiegali przez wszystko na zasadzie "zaliczone".
Jest markiza!!! to podstawa sukcesu - reszta sie dorobi - wsiadaj i w drogę
No własnie zamierzam sprawdzić czy na dziko wydoli elektryczny grill.jaca1970 pisze: ↑28 sie 2024, 10:29U nas 25 letni elektryczny grill TEFALA (na cztery osoby ) załatwił sprawę gotowania na wyjeździe - rano robił za toster, potem za grill lub patelnie a potem podgrzewacz tego co zostało do kolacji...
tylko to możliwe na kempingu gdzie jest prąd oczywiście... na dziko odpada.
Grill elektryczny to odkrycie wyjazdu, używaliśmy na każdym kempingu.
jak ja Ci zazdroszczę - udanej wyprawy
Wyspa czy to widok na półwysep Helski od czoła?Peliks pisze: ↑29 sie 2024, 21:19Ja znowu w SzwecjiCzwarty raz w tym roku (trzeci raz kamperem). Rano wyruszyliśmy z Gdyni i przed dziewiętnastą już robiliśmy zakupy w sklepie Willy's. Przy okazji polecam tą sieć. Ale teraz pędzimy do Norwegii (pierwszy raz w tym roku)
Zagadka: kilkanaście kilometrów od Gdyni mijaliśmy jakąś wyspę, jaką ?(trzecia fotka)
Brawo to Hel. Od strony morza wygląda jak okrągła wyspa. A dokąd ruszasz za tydzień ?