nie powiem , liczyłem na złoto Igi , no cóż, i tak nie jest źle, Jak obserwowałem grę naszych siatkarek chyba z Kenią , to aż miło było patrzeć jak Kenijki, które przegrywają mają radochę z grania na Olimpiadzie.
Dziś siatka M... i emocje...

Dzielenie skóry na niedźwiedziu... na razie 1 złoty
Chyba ten sam co Ciebie zmusza do oglądania go w TVamrowek pisze: ↑07 sie 2024, 20:24ps Wojtek, a kto ci zabronił uprawiać sport
Nie, wlasnie w druga strone ze to bez sensu z tymi mieszkaniami bo dzieli na lepszych i gorszych. Mieszkanie w WAwie ime kosztuje takie 50 m2? Niech bedzie 500 tys, w dzielnicach peryferyjnych. A siatksrze maja zdaje sie 2 mln do podzialu na 13...no nie kupi za to. Wiec o tym pisze. Powinny byc tylko nagrody pieniezne a nie jeszcze gifty mieszkaniowe ale dla wybranych...Wojtek pisze: ↑07 sie 2024, 22:24Chyba ten sam co Ciebie zmusza do oglądania go w TVamrowek pisze: ↑07 sie 2024, 20:24ps Wojtek, a kto ci zabronił uprawiać sport
@Mawis:
Przecież w zależności od konkurencji to są miliony złotych do podziału dla drużyn.
Chcesz żeby Państwo sponsorowało mieszkania dla całych drużyn siatkarskich?
Moja opinia - przesada i wieje komuną + jesteśmy jednym z najhojniejszych państw jeśli chodzi o nagrody materialne dla olimpijczyków.
Zgadzam się, większą kasę wydaje się w polityce. Popatrzmy jak u nas działa to zaplecze sportowe... w mojej wsi jest tylko akademia piłkarska i jakaś szkółka kolarstwa i jakaś tam akademia koszykówki i to tyle. A gdzie inne dyscypliny. Zastanawiam się jaka jest motywacja do gry w piłkę nożną. Od 1982 r. zero sukcesów. Kasa chyba największa jeśli idzie o sport narodowy. Zgadzam się z Darkiem , chcemy Mazurka Dąbrowskiego słuchać na zawodach sportowych to zacznijmy inwestować w sport i nagradzajmy sportowców. A jak chcemy dalej śpiewać "Polacy nic się nie stało" nie róbmy nic.
A 1992? To też dawno ale warto pamiętać i ten sukces.