"1.7 Komentowanie ofert jest zabronione".
Jeśli ktoś ma złote rady dla sprzedawcy jak uwiarygodnić ofertę to może lepiej na priv?

Dzięki za empatię, MaćkuMaciejT pisze: ↑24 lip 2024, 10:33A mnie się wydaje że wkładka należy do kolegi unique freak i może ją wystawiać za ile chce i zmieniać ceny na jakie chce tak długo, jak długo nie łamie regulaminu giełdy. Tymczasem tak się zastanawiam czy wpisy kolegów przypadkiem nie są sprzeczne ze wspomnianym regulaminem:
Jeśli ktoś ma złote rady dla sprzedawcy jak uwiarygodnić ofertę to może lepiej na priv?![]()
Np. ja czytam, dlatego daleki jestem od komentowania ceny, to jest towar sprzedającego i on określa wartość za ile chce się tego pozbyć.unique freak pisze: ↑24 lip 2024, 10:39Dzięki za empatię, MaćkuMaciejT pisze: ↑24 lip 2024, 10:33A mnie się wydaje że wkładka należy do kolegi unique freak i może ją wystawiać za ile chce i zmieniać ceny na jakie chce tak długo, jak długo nie łamie regulaminu giełdy. Tymczasem tak się zastanawiam czy wpisy kolegów przypadkiem nie są sprzeczne ze wspomnianym regulaminem:
Jeśli ktoś ma złote rady dla sprzedawcy jak uwiarygodnić ofertę to może lepiej na priv?![]()
A kto tam czyta regulaminy![]()
Zamysł tego punktu regulaminu dotyczył komentowania cen, bo mieliśmy problem na forum z "co tak tanio/co tak drogo".
Wybacz, ale po wszystkim co zostało tutaj powiedziane (i w jakiej formie toczyła się rozmowa) oczekujesz że będę pomagał Tobie w zacieraniu śladów?unique freak pisze: ↑24 lip 2024, 11:06W celu ukrócenia dalszego komentowania tematu sprzedaży, co również jak ktoś z kolegów zauważył, jest sprzeczne z Regulaminem, napisałem do admina prośbę o skasowanie tego tematu z adnotacją, że założę nowy temat ze sprzedażą M44G z ceną i linkami do ceny finalnej 649.
Dziękuję wszystkim kolegom za podbijanie tematu, czego owocem jest kilku obserwujących oferty
Żenujące i to jeszcze od admina, no ale również w imieniu kolegów, których nadal sobie "dokładasz" do tematu
To nie to, tylko pewien obiektywizm z moje strony. Niestety wszyscy podlegamy tej samej zasadniczo ocenie i nie jeden z nas już się przejechał na takiej czy innej konstrukcji, żeby nie powiedzieć socjotechnice wpisu, ogłoszenia, prezentacji.
Nie "chcem bo muszem odmówić" = mam tę wkładkę w kolekcji.
Nie no, umówmy się - mi nic do tego czy chcesz naprawiać swój wizerunek czy nie.unique freak pisze: ↑24 lip 2024, 13:18Żenujące i to jeszcze od admina, no ale również w imieniu kolegów, których nadal sobie "dokładasz" do tematu
I że niby mam się bić w piersi i przepraszać, bo ADMIN TAK CHCE
Noo widać masz jaja, żeby cytować prywatne wiadomości kierowane do ciebie (wyrwane z kontekstu, ale co tam), ale nie masz jaj, aby na nie odpowiedzieć.Wojtek pisze: ↑24 lip 2024, 14:35Nie no, umówmy się - mi nic do tego czy chcesz naprawiać swój wizerunek czy nie.unique freak pisze: ↑24 lip 2024, 13:18Żenujące i to jeszcze od admina, no ale również w imieniu kolegów, których nadal sobie "dokładasz" do tematu
I że niby mam się bić w piersi i przepraszać, bo ADMIN TAK CHCE
Umówmy się że za "chujowy PR" (cytat z priva) możesz sobie sam pogratulować.