Racjonalne to jest zdrowe odżywianie. Co w hobby może być racjonalnego?
Gramofon dla mamy na 60-tke
- Bacek
- Gramofon: Kenwood L-07D
Re: Gramofon dla mamy na 60-tke
Klipsch LaScala i analogowo cyfrowa herezja.
- Łukasz_P
- Gramofon: Unitra GS-461
Dziękuję kolego za życzenia dla mamy i za wiadomość na maila, że jesteście ciekawi jak sytuacjamarianoaitaliano pisze: ↑20 mar 2024, 01:28@Łukasz_P: Wszystkiego najlepszego dla mamy - piszę równo miesiąc od twojego pierwszego posta z zapytaniem czy coś wyszło z poszukiwań tego sprzętu dla solenizantki?![]()

Swoją drogą jestem w szoku jak ten temat się rozwinął, często także w różne strony nie koniecznie zgodne z jego ideą, ale uważam, że to dobre akurat

Tu się w pełni zgadzam. Babcią już jest ze strony mojego brata. Jednak niestety w tych kwestiach dla niektórych ludzi chęci i czyny i tak nie wiele mogą znaczyć i zrobić.......
A odpowiadając na waszą ciekawość:
Po przemyśleniu mocno tematu i dzięki Waszym poradą i ofertą (za co bardzo dziękuję) zrezygnowałem jednak z pomysłu gramofonu. Zamiast tego jako prezent dla niej mamy bilety na koncert Andrea Bocelli w Warszawie w sierpniu.
-
- Gramofon: Toshiba SR-255
Może to i faktycznie lepszy wybór - sprzęt po pewnym czasie może stałby zapomniany i zakurzony - a takie wydarzenie jak koncert Bocelliego zostanie w niej do końca życia 

- kraf101
Uffff. Właśnie zaświeciłeś cienki promyk nadziei dla ludzkości. Ale zawsze możesz jeszcze zmienić na Iron Maiden

Jednak, forum nie takie lamusiarskie i matkę przed lokówką na urodziny można uchronić.