Super wyszło! Szczegolnie dobrze widoczna podziałka mi sie podoba i pomysł ze śrubą sciskającą.

Super wyszło! Szczegolnie dobrze widoczna podziałka mi sie podoba i pomysł ze śrubą sciskającą.
Przyszło już kilka dni temu, działa świetnie, spasowanie bardzo dobre, po prostu potrzeba odrobinę wprawy i poćwiczenia na headshellach bez wkładki. Wielkie dzięki kinky i Tomik za Wasz czas i pracę!kinky pisze: ↑11 mar 2024, 22:30Ok, poszło!
Myślę, że już w środę o brzasku możecie wyglądać na horyzoncie pocztyliona z przesyłką, która odmieni Wasze dotychczasowe obcowanie z wkładkami > gramofonami > winylami...
Życie nabierze kolorów, świat stanie się piękniejszy, na niebie codziennie towarzyszyć Wam będzie tęcza, przechodnie będą się kłaniać na ulicy z uśmiechem i szacunkiem, a żony w końcu przychylniej spojrzą na te gupie czarne krążki i klamoty zagracające ich piękne salony
Po raz kolejny wypada podziękować koledze Tomikowi za projekt![]()
Taki był zamysł, kilka suwaków o różnej grubości w razie gdyby szczelina w szablonie wykazywała w produkcji jakieś odchyłki od nominalnego wymiaru, wtedy któryś musi pasować.
Ozzy, tak mi przyszło do głowy - doczytałeś w wątku, że główkę koszyka wsuwamy w uchwyt ukośnie właśnie ok. 1-2mm, obracamy do pionu (igły) i dopiero wsuwamy głębiej? Taki zamek w kształcie s. Sorry jeśli piszę oczywistości, ale wolę się upewnić
Spoko
Ahahahahahaha
Oz'z miałem podobnie przy pierwszej serii. Wsunąłem przez to drugie wejście występku pina,
Dla mnie też, ale dałem radę .. Odwagi
Ok
Do Iranu czy Pakistanu?
No ja myśle! Bo tatałajstwo sie panoszy po kulturalnym forum
Do Nowego Portu
Musi być wesoło, co nam innego pozostało... Tak, wszystko git, jak to dopracuję to wrzucę fotkę.
No w moim przypadku nie ma znaczenia, w który występek, siedzi tak mocno, że szkoda mi na siłę wpychać koszyk. Lepiej chwilę spędzić z pilnikiem czy papierem ściernym.