Brzmi jak powtarzanie utartych frazesów, aniżeli coś wynikającego z wiedzy/doświadczenia

W sensie - mógłbym napisać ciotka w ciotkę to samo zdanie, ale o MC. Zależy o jakim aspekcie grania piszemy.
Brzmi jak powtarzanie utartych frazesów, aniżeli coś wynikającego z wiedzy/doświadczenia
Dokładnie tak jest. Dlatego do tego wora wkładam jeszcze MI, które mają jeszcze mniejszą masę drgającą. Natomiast swoje przekonania opieram na empirii. Mam wkładki MI,MC i MM i tyle mogę napisać. Powtarzam też, że ja nie deprecjonuję wkładek MM, ale zazwyczaj przeskok z nich na MC powoduje opad szczeny, no z czegoś to wynika...
Poka poka
Byś w końcu sprawdził jakieś inne stajnie niż tylko jogurty
Wojtek, nawet nie wiesz jak chętnie bym to zrobił. Jogurt mogę brać w ciemno bo znam i pasuje mi ta sygnatura. Ale baardzo chętnie posłuchałbym jakiegoś Ortofona MC20 S/SE lub porządnej AT. Tylko czy one zagrałyby z moim SUT'em?
Wkładki które miałem MI: Acoustical Systems Fideles (Boron,Shibata)Benz Micro Gold(chyba już nieprodukowana)Dynavector 10X5/Dynavector Karat 17/Dynavector 20X/Goldring 1042/Shelter 501/Rega Elys2. To tak z pamięci. Wszystkie te wkładki mialem na własności znam je bo zazwyczaj ogrywałem je do końca. Obecnie mam jedną: Karat 17DX, a w planach AirTight Coda i jakiś Benz, Wood albo Lp-zobaczymy