Peter007 pisze: ↑07 lut 2024, 15:59
To nie jest dobry pomysł. Nowi forumowicze przy takim wymogu zaśmiecają forum byle czym, żeby tylko osiągnąć ten limit i dodać ogłoszenie
Podzielam pogląd Petera, a system tego typu znam z forum strzeleckiego i zegarkowego. Jest słaby.
Gdzieś tam jest też podział, że od iluś możesz kupować ale sprzedawać jeszcze nie. To już lepsze ale też średnie w sumie. Sell jest możliwy bodaj od 50 postów, ale ludzie z tego co pamiętam dość na siłę nabijają te posty w bezsensowny sposób.
U nas tematy nabijające to "powitania", choć są dość nośne bo przynajmniej mniej więcej wiadomo, kto i co?
Natomiast czy ja wiem? Spadochroniarze ogłoszeniowi czasem się pojawiają z dobrą ofertą i to jest na plus, chyba /?.. bo nie mam pewności (nic nie kupuję od takich) ale częśc kolegów korzysta z tych ogłoszeń, bo czemu nie?
Mnie natomiast wkurzają tzw roszczeniowcy, traktujący swoje ogłoszenia jakby z dupy im swieciło słońce, zaś co do potencjalnych kupujących mają roszczeniowy kompleks stangreta. Typ" niepodoba się to nie kupuj", "zapłaciłem więcej niż chcę" - kogo to Q obchodzi synek ile zapłaciłeś?
"nie mam czasu na wysyłkę, a potrzebuję kasy", "wszystkie płyty w bdb stanie, a informacje znajdziecie w necie"

.. goniłbym jak komara upierdliwca.