Album petarda, mam na liście od wielu lat
Back to Back mogę mieć za 6 dych w MCRU, tyle płacę za album 2LP, 45rpm; stała cena u Davida.piotrjazz pisze: ↑20 sty 2024, 03:24Album petarda, mam na liście od wielu lat![]()
Muzycznie wiadomo, a dźwiękowo podobno też wymiata, pewnie dlatego był na liście TAS.
Jak lubisz to mnie nie musisz pytać![]()
Zresztą wiesz , że zawsze staram się stawiać na najlepsze wydania. A to chyba jest najlepsze ?![]()
Jedyny minus zakupu, to pewnie chęć na kolejny
https://store.acousticsounds.com/d/6725 ... nyl_Record
Copy_AVER_6109__60713__06032009040354-443.jpg
Jeżeli nagle nabawiłeś się uczulenia na wydania 45rpm, to być może ukażą się w Acoustic Sounds Series na 33rpm .
A jeżeli nie masz takich dylematów, to za te cenę z Acoustic Sounds, nawet przy tańszej przesyłce, wyjdzie drożej.
No i właściwie po co z AcousticSounds, skoro sklep masz "za rogiem"?![]()
W Amazonie 37 ale przesylka darmowa.
Problem z Amazon delivery jest taki, że muszę być w domu, ponieważ oni nie mają dostępu do głównych drzwi. Tylko Royal Mail ma. Mogą wejść i zostawić paczkę w schowku, i dlatego żałuję, że nie kupuję na Amazon już od dobrych paru lat. Nie wiem jak jest teraz. Jest możliwość wybrania rodzaju wysyłki?piotrjazz pisze: ↑20 sty 2024, 15:32W Amazonie 37 ale przesylka darmowa.
https://amzn.eu/d/iRBtfs2
Bardzo fajne wydanie , bardzo sobie chwalę i nie wzdycham do AP![]()
Oczywiście, że jest choćby paczkomaty Amazona. Albo jeszcze lepiej wybierz jakiś pick-up point , ja osobiście odbieram w mojej osiedlowej Nisie , bo nie chcę mi się czekać cały dzień na kurierazelazny pisze: ↑20 sty 2024, 15:48
Problem z Amazon delivery jest taki, że muszę być w domu, ponieważ oni nie mają dostępu do głównych drzwi. Tylko Royal Mail ma. Mogą wejść i zostawić paczkę w schowku, i dlatego żałuję, że nie kupuję na Amazon już od dobrych paru lat. Nie wiem jak jest teraz. Jest możliwość wybrania rodzaju wysyłki?
To najlepiej spróbuj Blue Train Coltreana w mono
Sprawdź jeszcze pick-up point w pobliżu, w jakimś sklepie lub na poczcie. Często jest tak , że paczkomat jest pełny
Dlatego właśnie pick-up point, na pewno jest w jakimś sklepie albo na poczcie
Oj chyba nie. W przypadku Monka jest bardzo trudno wskazać ten najlepszy, bo wszystkie są znakomite. Ale ok, w różnych sztucznych rankingach może tak być. Każdy z albumów Monka może być punktem wyjścia do poznawania twórczości tego genialnego pianisty.