A może jeszcze ktoś się zankietuje? Hę? Tak dla przypomnienia
Akurat słuchałem sobie trzykrotnie Bradsword & the Beast, no i skonstatowałem co było zresztą założenie, że wielu płyt nie umieściłem, ale to świadomie i ankietowo pod taki, a nie inny zamysł.
So.. krucha, gdzie Stormłocz.. jak gdzię? No u mnie na półce jest

i owszem pierwszy presik. Pewnie, że fajna płyta.
Wracając do Bradsword.. cie choroba, sygnał MiniMaxu, well. . miałem na giełdzie, ale nikt nie chciał. no to się obraziłem i wycofana jest, ale pacze, pacze, a ja jej nie mam w swojej kolekcji Jethro. No to już mam. Dziękuję koledzy, że nikt nie wybrał jej z mojej oferty! I za to też Was lubię.
Um, druga strona last date i ten chórek Piotra Kaczkowskiego z laskami ludowiankami w tle ze zlotu, ale tę wiadomo prawie każdy chce gdy jest. Coś mnie naszło i pewnie dokompletuję coś z tych najnowszych płyt Jethro, Józek coś dokupił i się chwalił, pewnie pójdę tą drogą.
Z nowości to u mnie 1st press USA Thick As A Brick, full wydanie z pełną gazetą w stanie czyściutkim i bez zgliszcz gazety. Piekna sztuka mi się trafiła, a szukałem takiej wiele lat.
Przywiozłem sobie z UK, bo takie egz to najlepiej widzieć tete a tete. Fajnie bo mi to robie obecnie całkiem przyjazny komplecik z remixem master nju Willsona, który mam od kilku lat (w tym remasterze materiał jest w formie bookletu, nie gazety, ale też daje radę, no nie tak jak oryginał, ale jak się nie ma co się chce to się.. ma oba wydania). Brytyjski miałem kiedyś, ale wydaje mi się, że ten US chodzi jakby stabilniej, choć to może tylko "z radości", że jest i cieszy.
Zapraszam do ankiety, bo luda nie za dużo zaszalało.
Nowi koledzy na forum - zapraszamy miast pyskować w wątkach nie merytoycznych czy trzepać posty w off topic typu - "zdjęcie dnia lub piłka do metalu" - tu samo mięso jest!