O takie coś mi chodziło
A jeśli wyraziłem się nieprofesjonalnie, to nie oznacza że musicie szydzić

O takie coś mi chodziło
No i o czym ta fotka świadczy, że wg Ciebie to jest "zalecane" ?
Tak mi to też wygląda
A masz może zdjęcie? Chętnie bym zobaczył jak się prezentuje
Ale nie ma przeszkód żeby było tak jak na tych fotkach. Natomiast przykręcenie od dołu na przelotowym koszyku, oprócz zalety o której też wspomniałem, nie wymaga dokładnego dobrania długości śrub, co widać na pierwszej fotce. (nieprzelotowych koszyków to nie dotyczy)
OK, ale to przecież oczywiste, bo wynika z konstrukcji akurat takiego modelu koszyka.
Przede wszystkim mam nadzieję że ty zakumałeś różnicę
Kolego Bartek, MS9 to lepszy koszyk od MG10, a zarazem z wyglądu jest tylko podobny
AT20? 8g. Przy czym wkładka ta ma dość miękkie zawieszenie igły, stąd zwykle nie ma co przeginać z wagą headshella.
I tylko o to pytałem
Od początku się nie zrozumieliśmy, stąd wyszło całe nieporozumienieWojtek pisze: ↑22 lis 2023, 09:55OK, ale to przecież oczywiste, bo wynika z konstrukcji akurat takiego modelu koszyka.
A kolega od początku twierdził że to jakaś ułomność wkładki, że można/trzeba tylko w taki sposób ją montować.
Przede wszystkim mam nadzieję że ty zakumałeś różnicę
Kolego Bartek, MS9 to lepszy koszyk od MG10, a zarazem z wyglądu jest tylko podobny
Dwie pozycje montażu są zwykle wystarczające, bo przecież masz tutaj dodatkowo regulację azymutu i przesięgu w postaci śruby przy kołnierzu.
AT20? 8g. Przy czym wkładka ta ma dość miękkie zawieszenie igły, stąd zwykle nie ma co przeginać z wagą headshella.
Bo to tak bardziej pod AT-OC9 feature. Chociaż pewnie aż tak ładnie się nie zgra. Do 150 MS-9 pasowało.
Ale sam headshell raczej kiepski.