https://sklep.audiocave.pl/katalog-audi ... 49360.html
"Album inny od dotychczasowych. Jak mówią sami muzycy: Do tej pory koncentrowaliśmy się na opowiadaniu osobistych historii, graliśmy „o sobie”. Tym razem postanowiliśmy „wyjść na zewnątrz”. Stworzyć muzykę, w której spróbujemy uchwycić nastrój (niełatwych) czasów, w których żyjemy. To nie miała być płyta o pandemii, o ekologii, o kryzysie politycznym, społecznym, klimatycznym, migracyjnym itd. Naszym filtrem była obserwacja ludzkiej psychiki. Chcieliśmy zrobić płytę o współczesnej neurozie, o towarzyszących nam wszystkim lękach, obawach. O życiu w realiach nieustającego chaosu, ciągłych zaskoczeń, zbyt szybkich zmian. Bez uciekania w łatwą publicystykę, zawsze koncentrując się na tym, co owe czasy „robią nam wszystkim w głowach”.
Troszkę szkoda, że 2LP i drożej niż za Jarretta i paru innych

Ma być,a może już jest wersja cyfrowa CD, ale brakuje 2 kawałków, które weszły tylko na LP's.
Czy sobie sprawię, to jeszcze nie wiem, a to mały bardzo nakład.
Nie mam jeszcze Śmierci w miękkim futerku, a wypada .. zresztą świetna rzecz.
Nie jest to łatwa, lekka i przystępna rzecz, choć dla mnie świetnie zagrana i znakomita kompozycja ale do wątku Massimo i plumkacze może nie pasować. Choć to akurat nie ten wątek. Tu pasuje jak kij w mrowisko.
Dzięki Martin!.. bo bym przegapił