Dla mnie też. I mam nadzieję że Costner się jednak dogada i uda się skończyć Yellowstone nie uśmiercając go.
Dlatego nie oglądam nic z napisami. Jak leci coś w zrozumiałym dla mnie języku to jeszcze mogę coś przy okazji zrobić przy serialu

Dla mnie też. I mam nadzieję że Costner się jednak dogada i uda się skończyć Yellowstone nie uśmiercając go.
Dlatego nie oglądam nic z napisami. Jak leci coś w zrozumiałym dla mnie języku to jeszcze mogę coś przy okazji zrobić przy serialu
Nawet się nie obejrzysz i już, z roku na rok coraz szybciej czas pogania...
Coś tam czytam, że się dogadują, zobaczymy. Ale też są sugestie, że jak Yellowston umrze to w prequele i historie obok pójdą, szkoda by było Yellowstone.
To wtedy juz nie będzie Netfliksa, hbo disneya skyshowtajm i innych tylko wczipuja mi do mózgu twardy dysk z całą światową kinematografiąkinky pisze: ↑02 mar 2023, 14:55Jasna sprawa, przy dzieciakach, pracy i innych obowiązkach bywa ciężko seans zorganizować.
Kompromis jest u mnie taki, że małżonce szanownej podoba się wszystko co zaproponuję, gusty muzyczno filmowe mamy zbieżne
Nawet się nie obejrzysz i już, z roku na rok coraz szybciej czas pogania...![]()
Potwierdzam Ja skończyłem już.
Kozak tak jak Breaking Bad. Chciałbym nie widzieć, żeby mieć to uczucie oglądania pierwzy raz
To zostawiłem na deser. Od dłuższego czasu koleś mi mówi oglądaj to.Ale zawsze coś innego wrzucam