SAS: Rogue Heroes https://www.filmweb.pl/serial/Oddzia%C5 ... 2-10003718
Historia powstania elitarnej, brytyjskiej jednostki specjalnej SAS podczas walk o Tobruk. Zbieranina wyrzutków, wariatów i więźniów nieznoszących wojskowego drylu, w którą nikt nie wierzył okazała się początkiem jednej z najbardziej znanych i cenionych jednostek specjalnych.
Świetnie się to ogląda podlane muzyką AC/DC itp
A Spy Among Friends https://www.filmweb.pl/serial/Szpieg+w% ... 2-10023566
Kolejna brytolska pierwsza liga
O czym? Kim Philby i wszystko jasne.
Jedna z najgłośniejszych, jeśli nie najgłośniejsza, afera szpiegowska zimnej wojny. Warto poczytać jeśli ktoś nie zna o Cambridge Five. To nie 007, to duszne gabinety MI5 i MI6, eleganccy panowie z wyższych sfer popijający najlepszą whisky w angielskich klubach, gra słów i grymasów twarzy, niedopowiedzenia... Polecam!
Byłem dziś w kinie na polskim filmie "Niebezpieczni dżentelmeni".
Powiem krótko, podobał mi się, dobra gra aktorska, myślę że warto się do kina wybrać.
1923 czyli kolejny prequel Yellowstone.
Dobry, bardzo dobry. Jeśli jednak miałbym wskazać na zwycięzcę to 1883 dla mnie lepszy. Nie będę spojlerował, ocenicie sami
Na pewno w 1923 zdjęto zbyt mało skalpów z sadystów w czarnych sukienkach. Rzygać się chce oglądając potworności, których się dopuszczają w imię...
Kurczę Panowie kiedy wy to oglądacie ? Ja męczę 1 sezon HoC i nie mogę dokończyć, zacząłem 3 sezon Faudy, w trakcie jestem 1 sezonu Vikingow, jeszcze coś tam niedokończone... czasu brak. A wy se łykacie cale sezony jak pelikan żabę Nie ogarniam...
męczę 1 sezon HoC i nie mogę dokończyć, zacząłem 3 sezon Faudy, w trakcie jestem 1 sezonu Vikingow, jeszcze coś tam niedokończone
Bardzo złe podejście To tak jakbyś w trakcie seansu w kinie wychodził do innych sal pooglądać coś innego, wracał, znów wychodził...
Jeden od dechy do dechy i następny, inaczej tracisz klimat, wątek...
męczę 1 sezon HoC i nie mogę dokończyć, zacząłem 3 sezon Faudy, w trakcie jestem 1 sezonu Vikingow, jeszcze coś tam niedokończone
Bardzo złe podejście To tak jakbyś w trakcie seansu w kinie wychodził do innych sal pooglądać coś innego, wracał, znów wychodził...
Jeden od dechy do dechy i następny, inaczej tracisz klimat, wątek...
Nie da się, tv jeden i ogladamy zazwyczaj wspólnie z żoną kiedy mamy chwilę czasu zazwyczaj wieczorem więc siłą rzeczy musi byc kompromis. Faude oglądamy razem ale juz HoC nie podeszlo jej i zostałem sam więc jeszcze muszę znaleźć "okienko" tylko dla mnie. A jeszcze jest dwoje dzieci w takim wieku ze nie obejrze przy nich HoC czy Vikingow ze względu na tzw. sceny czy obcinanie głów
Ja to chyba nie dożyje tych wakacji zusowskich....