Art, admirała Se wytatuuj
Dobrze, że jest wybór. Każdy dobiera pod swoje potrzeby. Dość długo planowałem rozdzielenie nudy DM na dwa klocki, bo mi brakowało miejsca i jakoś wadziła duża obudowa.
Po zmianie wzmacniacza okazało się, że pasuje zarówno rozmiarem jak i kolorem (dumną tabliczkę już miałem wcześniej wytatuowaną

"nuda coś tam pierdu teges"). Dodatkowo obecnie stoi na niej wzmak, a ona wyglądem nie odbiega od dedykowanego preampu tego samego producenta pod ów wzmak. Ha! Doczekała się. No i znowu zaoszczędziłem

.
Czy mało estetyczne? Te boxy jackowe, które były u mnie oceniłem na całkiem spoko i nomen omen właśnie estetyczne akurat, choć bez wodotrysków. Coś generalnie w nurcie konstrukcji DIY, no bo one tak mają. Przeważnie są delikatnie mówiąc paskudne
Kwestia gustu, ja robiłbym prawdopodobnie własną obudowę, bo i te z modusa mi się nie podobają ogólnie. Dlaczego? Nie wiem. Tak mam po prostu.
Jak gadamy z Blisem i coś znowu narzekam na te modusy, to on zawsze mnie pyta: ale co ty Q chcesz od tej meduzy? Fajne są! Wszyscy w nich robią.
No i wtedy ja nie wiedząc co odpowiedzieć, szybciutko kombinuję jakby go tu podejść i z wysokości białego konia, pyk: Blis ja nie jestem wszyscy!.. no bo co Q byście powiedzieli?
A tak ogólnie to boxy Jackowe wyglądają trochę jakby design LAR lpt1 czyli całkiem audiojebliwie i ergonomicznie.