piotrjazz pisze: ↑26 sty 2023, 02:02
Swoją drogą przypomniał mi się taki jeden - Brodacz , pamiętasz z jakiego to serialu?
Kurczę blamage, nie. Słaby jestem w serialach (nie daję rady przypilnować terminów). Przypomnij proszę.
piotrjazz pisze: ↑26 sty 2023, 02:06
O to dokładnie

Bardzo fajna .
Cała seria jest znakomita. Namówiłeś @Czaszka, zniosłem z biblioteki, bo czekała w kolejce.
Się czyta się!
piotrjazz pisze: ↑26 sty 2023, 02:06
Polecałem w Książki, ale tam chyba niewielu zagłąda
E-tam. Masz wiernych podglądaczy
piotrjazz pisze: ↑26 sty 2023, 02:12
Ty to jesteś jak Radio Erewań

P: Czy jest prawdą, ze kompozytor Chaczaturian wygrał samochód na loterii?
O: Tak, to prawda, ale z małymi poprawkami: nie Chaczaturian a Szostakowicz; nie samochód a motocykl; nie wygrał, ale przegrał i nie na loterii ale w pokera.
BTW, wiecie kto skomponował sowiecki hymn?.. bo konkurs był. Tow. Józef Wisarionowicz ogłosił był swego czasu. (pytam, bo mogło być na jazzowo, a wyszło jak zwykle).
Płyta z cyklu, co innego widzę, co innego myślę. Dostałem kiedyś, parę lat temu od Blisa. Opwiadałem Wam już tę historię. W skrócie: patrzę, patrzę, otworzyłem pakę bo płyt było z 'dziesięć+'.. e jakaś baba, ciemna karnacja, pewnie wyje albo smuci, no to cyk na lewą kupkę, będzie dla Draganta (bo razem te płyty dostaliśmy jako gift czyli łabądek tzw), on lubi jak śpiewają, ja nie. Pomyślałem jednak, hmm będę dobrym kolegą i sprawdzę mu stan i skład sobie poczytam. Pyk na talerz. O Q!!..cofka! Pyk na prawą kupkę.
No i została u mnie, ale Dragu też coś fajnego dostał, bo chciałem podratować utracony honor nieuwagi.
Genialna muza. Się wie.
p.s. Tak. Oryginalny Prestige US. Normalka. Prezenty od Blisa zawsze trzymają klasę. Najwyższą.