Może i tak, ale w porównaniu z sugerowaniem konkretnego tytułu to drobiazg. Równie dobrze możemy krzyknąć "dajcie nam więcej winylowych reedycji" i łapać co leci. Poza tym, tak naprawdę te kwestie, o których pisałem to dla wydawcy kwestia zakreślenia odpowiedniego pola w formularzu zamówienia. Nie oni wytłoczą te płyty, sami też nie wydrukują okładek. Polskie Nagrania dostarczają treść. Nie ma co o tym dyskutować w tym momencie, nie wiadomo czy cokolwiek wypali i jak będą przebiegały oficjalne rozmowy, o ile w ogóle do nich dojdzie. Ja uważam, że fajnie byłoby dostać płyty wysokiej jakości w ładnych okładkach, zwłaszcza, że inicjatywa wychodzi od nas. Chyba, że generalnie nie zależy nam na wykonaniu.Wojtek pisze: Moim zdaniem trochę się zagalopowałeś. Chcesz wydawcy podyktować każdy detal wydawnictwa? To już jest wg mnie mało realne.
To nie jest stolarz u którego zamawiasz mebel czy architekt, który projektuje Tobie dom.
Ja już pytałem o przyszłość ich kampanii winylowej i odpowiedzi nie dostałem. Nie wiem kiedy ukazało się ostatnie ich winylowe wydanie, mogło to być nawet dwa lata temu. Nie mam pojęcia.Wojtek pisze:Tu wpadł mi kolejny pomysł. Można by już teraz zapytać PN jakie mają plany wydawnicze w stosunku do winyli (o ile w ogóle już jakieś mają na ten rok, ale przypuszczam, że tak). Może akurat trafi się coś zbieżnego z interesami
Nadal mamy tylko dwie konkretne propozycje tytułów.