https://www.fan.pl/chemia-something-to- ... ,p94285459
Dobra cenawinylwoy pisze: ↑30 sie 2022, 15:32Ekstra że Ci się spodobało. Ja od lat kupuję płyty w internetowych sklepach Fan, Rock-Serwis i Mystic. Jest np. dostępna w cenie 95 zł.
https://www.fan.pl/chemia-something-to- ... ,p94285459
To dobry sklep ale czasem przegina z cenami. Rock-Serwis jest o wiele droższy a bywa że przebija ich z ofertą. Jak zwykle złotym środkiem jest sprawdzanie gdzie i za ile
Jeszcze 10 miechów i znów będziesz miał labęFelini Wąsik pisze: ↑30 sie 2022, 16:25The Beatles - with the beatles
Tak na zakończenie wakacji, rozpoczynam odsłuchy płyt mojego ulubionego zespołu![]()
Do Rolling Stonesów jakoś się nie mogę przekonać, lubię album sticky fingers i let it bleedwinylwoy pisze: ↑30 sie 2022, 16:56Jeszcze 10 miechów i znów będziesz miał labęFelini Wąsik pisze: ↑30 sie 2022, 16:25The Beatles - with the beatles
Tak na zakończenie wakacji, rozpoczynam odsłuchy płyt mojego ulubionego zespołu![]()
![]()
Ja za czasów swojej młodości bardziej lubiłem The Rolling Stones. Byli tacy mniej grzeczni![]()
Felini, Detox to Ty se puszczaj w czerwcu po zakończeniu roku szkolnego a nie przed jego rozpoczęciemFelini Wąsik pisze: ↑30 sie 2022, 18:40The Beatles - beatles for sale
Moim zdaniem bardzo niedoceniany album Beatlesów, a szkoda, bo jest świetny, moim zdaniem lepszy od with the beatles. Beatles for sale to bardzo wesoły album, od słuchania Beatlesów chce się żyć. Życie jest piękne
Ostatni album na dziś. Jutro Hard days night, Perfect, i zakończenie Detoxem
![]()
Teraz do 1 liceumMawis pisze: ↑30 sie 2022, 21:01Felini, Detox to Ty se puszczaj w czerwcu po zakończeniu roku szkolnego a nie przed jego rozpoczęciemFelini Wąsik pisze: ↑30 sie 2022, 18:40The Beatles - beatles for sale
Moim zdaniem bardzo niedoceniany album Beatlesów, a szkoda, bo jest świetny, moim zdaniem lepszy od with the beatles. Beatles for sale to bardzo wesoły album, od słuchania Beatlesów chce się żyć. Życie jest piękne
Ostatni album na dziś. Jutro Hard days night, Perfect, i zakończenie Detoxem
![]()
. Btw , do ktorej klasy idziesz? 7?8?