The Beatles - beatles for sale
Moim zdaniem bardzo niedoceniany album Beatlesów, a szkoda , bo jest świetny, moim zdaniem lepszy od with the beatles. Beatles for sale to bardzo wesoły album, od słuchania Beatlesów chce się żyć. Życie jest piękne Ostatni album na dziś. Jutro Hard days night, Perfect, i zakończenie Detoxem
Felini, Detox to Ty se puszczaj w czerwcu po zakończeniu roku szkolnego a nie przed jego rozpoczęciem . Btw , do ktorej klasy idziesz? 7?8?
Teraz do 1 liceum
To stary dziad jesteś, 15tka na karku To najlepszy okres przed Tobą, czasy liceum sa najlepsze! A Felini dlaczego? Lubisz filmy Felliniego? Czy jak?
To stary dziad jesteś, 15tka na karku To najlepszy okres przed Tobą, czasy liceum sa najlepsze! A Felini dlaczego? Lubisz filmy Felliniego? Czy jak?
To bardzo ciekawa historia, otóż mojego pierwszego chomika nazwałem Felini, a jako takie "nazwisko" dałem Wąsik, żeby pasowało do całości
Ale pytanie nadal brzmi: dlaczego Felini??
Po prostu tak polubiłem tego chomika, że chcąc uczcić jego cześć, utworzyłem małe komiksy, których głównym bohaterem był ów chomik, Felini Wąsik. Od tego czasu w różnych grach i na forum, nazywam się zawsze tym imieniem
"Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany"
John Lennon
To bardzo ciekawa historia, otóż mojego pierwszego chomika nazwałem Felini, a jako takie "nazwisko" dałem Wąsik, żeby pasowało do całości
Ale pytanie nadal brzmi: dlaczego Felini??
Po prostu tak polubiłem tego chomika, że chcąc uczcić jego cześć, utworzyłem małe komiksy, których głównym bohaterem był ów chomik, Felini Wąsik. Od tego czasu w różnych grach i na forum, nazywam się zawsze tym imieniem
Nadal nie wyjasniles skad pomys na imie dla chomika: Felini? Rozumiem ze nie ma to nic wspólnego z wielkim reżyserem?
Nadal nie wyjasniles skad pomys na imie dla chomika: Felini? Rozumiem ze nie ma to nic wspólnego z wielkim reżyserem?
Felini wzięło się z przeczytanego komiksu o kaczorze Donaldzie, komiks opowiadał o Donaldzie i orle, o imieniu Felek. A później jakoś dotarłem przez google do reżysera Ferdicca Felliniego, i został Felini
"Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany"
John Lennon
Felini wzięło się z przeczytanego komiksu o kaczorze Donaldzie, komiks opowiadał o Donaldzie i orle, o imieniu Felek. A później jakoś dotarłem przez google do reżysera Ferdicca Felliniego, i został Felini
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Dawno nie było a dzisiaj potrzebuję czegoś krótkiego. Powinno mi starczyć czasu na ten album. Cenówka nieprzypadkowa. Doskonale pasuje do środowiska. To rodzaj kamuflażu.
Z innych wiadomości: wczoraj sporo słuchałem The Who. Who's Next jest ok ale na Live At Leeds (wersja deluxe, CD 1) mnie rozwalili. Nawet wczesne single zabrzmiały niesamowicie (np. I'm A Boy). Dam im więcej szans. Ta koncertówka trochę zmieniła moją opinię.