Nie wiem na jakiej podstawie wysnułeś taką hipotezę. Głównie bazuję na zakupach w sklepach i giełdach.Winters pisze:Gdybyś czasem wyszedł z domu, to byś zobaczył jak bardzo się mylisz. Płyty można kupować nie tylko przez Internet, wiesz?
Drake'a nie słyszałem.Winters pisze:Chociażby ostatnia reedycja Pink Moon Nicka Drake'a.
Chociażby Aqualung DCC, mastering Steve Hoffman, Kevin Gray.
Aqualung DCC - to wydanie kosztuje około 300$, i to ja jestem snobem??? A Ty kupując tak drogie płyty już nie? Rozumiem, ze odniosłeś się merytorycznie do mojego wpisu i podszedłeś do półki, wyjąłeś ten L.P. posłuchałeś i napisałeś swoją opinie, prawda? Mam nadzieję, że nie wyrobiłeś sobie tej opinii na podstawie recenzji w internecie?
Nie mów mi że nie ma różnicy pomiędzy np: Ortofonem 2mRed a Black? Jak tak dalej pójdzie to zaraz będziemy dyskutować o wyższości Mf100 na Ortofonem SPU. Czy jeżdżąc np. 126p jesteś w stanie wyłapać różnicę pomiędzy pb95 a vpower?Winters pisze:Rozumiem, że Ty słyszałeś wszystko na takim zaawansowanym systemie i wkładce. Fajnie, co to za system?