Witam
Mam małe pytanie. Czy ktoś z forumowiczów używał lub używa wzmacniacza pionner a-207r. Opnie znalazłem różne, głównie negatywne. Mam możliwość kupienia właśnie tego wzmaka za 70 pln ( sprzęt używany, przywieziony z reichu). Przez długi okres czasu używałem technicsa (suv4 o ile mnie pamięć nie myli) ale niestety po pożyczeniu go bratu odmówił posłuszeństwa. Wspominam go dobrze. Nie stać mnie w chwili obecnej na zakup powyżej 150 pln ( mówię o używanym sprzęcie). Pozostaje jeszcze sprawa sprawdzenia go ale najbardziej interesuje mnie wasza opinia o samym wzmacniaczu.
Pozdrawiam
Krzysiek
Pioneer A-207R
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Pioneer A-207R
Za 7 dych to chyba dobry zakup 
SU-V4 by go zbił na kwaśne jabłko co prawda, no ale jak nie ma go już wśród nas to niestety (nie próbowałeś go naprawić?).

SU-V4 by go zbił na kwaśne jabłko co prawda, no ale jak nie ma go już wśród nas to niestety (nie próbowałeś go naprawić?).
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Re: Pioneer A-207R
Suv był na imprezie i niestety naprawa się nie opłaca
Brat ma mi go odkupić ale słuchanie muzyki na kompie mnie nie rajcuje.
Z tej ceny 70 pln za pioneerka i tak będę próbował cos zbić. Nie ma pilota ( którego i tak bym nie używał) a koles który go przywiózł go nie uruchomił. Jutro mając dzień wolny pójdę na dłużej do komisu pomęczyć faceta

Z tej ceny 70 pln za pioneerka i tak będę próbował cos zbić. Nie ma pilota ( którego i tak bym nie używał) a koles który go przywiózł go nie uruchomił. Jutro mając dzień wolny pójdę na dłużej do komisu pomęczyć faceta

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Pioneer A-207R
Ja osobiście nie jestem fanem takich "groszowych" zakupów. Już lepiej dołożyć do czegoś porządniejszego.
SUV pewno napił się piwa czy innego wina w trakcie biby
SUV pewno napił się piwa czy innego wina w trakcie biby

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Pioneer A-207R
Mam 305R. Aby uszlachetnić dźwięk ,wystarczy dobrac op-ampa w stopniu wejściowym Phono.
Standardowo siedzial u mnie JRC 4562, Z powodzeniem można wstawić każdy o analogicznej topografii .Dałem 2 x 134 na stoliku przejściówce.Ale mogą byc inne , w zaleznoći od portfela i ucha. Sprzę poszedł 2 klasy wyżej
Standardowo siedzial u mnie JRC 4562, Z powodzeniem można wstawić każdy o analogicznej topografii .Dałem 2 x 134 na stoliku przejściówce.Ale mogą byc inne , w zaleznoći od portfela i ucha. Sprzę poszedł 2 klasy wyżej