Klub Se załóżcie Pioniasty.

na wściekliznę na pewno nie bo gryzie wszystko dookoła
tez tak myślałem dopóki nie postawiłem oba dwa koło siebie
No fakt. Mały Miś i Większy. Małe jest piękne, a duże do wieszania firanek:
Dark, coś Ty narobił, tego się już nie da odzobaczyćdarkman pisze: ↑17 lut 2022, 21:37No fakt. Mały Miś i Większy. Małe jest piękne, a duże do wieszania firanek:
https://www.wiocha.pl/549056,Male-jest- ... ia-firanek
Gratuluje serdecznie! Nich się kreci.. KRĘCI![]()
![]()
na razie jeszcze nie, ale to fajny kąsek bo mam do niego również lekkie ramię proste, no ale kto wie kto wie
Kochanego ciała nigdy dość
Z Pawelcem najlepiej rozmawiać gotówką do ręki, na zamianach to każdy ciągnie w swoją stronę
to dla lekkiego odbicia w bok, posłuchałem u Pawła tego Pioneer P3 co to go gołego fotografował niedawno, na kolumnach Mitsubishi
Paweł wie co robi, wychodzisz od niego z zakupionym sprzętem i już myśłisz co u niego widziałeś i jak to by u ciebie wyglądało. Wzorowy bierny marketingRekiniasty pisze: ↑17 lut 2022, 22:11to dla lekkiego odbicia w bok, posłuchałem u Pawła tego Pioneer P3 co to go gołego fotografował niedawno, na kolumnach Mitsubishi
ehhh co to był za dźwięk![]()
No jest jeszcze parametr, jeśli dobrze pamiętam to ESR. Generalnie chodzi mi o to że niekoniecznie wymiana starych markowych kondensatorów na Audyny da pozytywny rezultat. Inaczej zapewne będzie ale czy lepiej?