Obiektywnie też. Nie bójmy się tego słowa

W pozostałych kwestiach..Dobrze kombinujesz. Winyl, Panie - no bo jak tu wziąć takiego hajresta do ręki, pooglądać i delektować się coverem i insertem. Nawet CD daje tylko namiastkę tego czegoś.
Obiektywnie też. Nie bójmy się tego słowa
A ja bym radził mocno się zastanowić przed takim ruchem. Wkładki MC potrzebują bardzo dobrej sekcji MC, aby pokazały na co je stać.
Mocno dyskusyjne stwierdzenie.
Nie, nie sąwinylowy_luke pisze: ↑26 gru 2021, 14:03No właśnie czy na pewno?
Przecież generatory są chyba takie same?
Ujmę to w ten sposób - budżet "do 1000 złotych" jeszcze 10 lat temu dawał wiele ciekawych opcji przy nowych wkładkach, ale w między czasie ceny poszybowały na tyle w górę że możemy myśleć głównie o średniej klasie.
Tanie i dobre MC do lekkiego ramienia - jest to swego rodzaju wyzwanie, szczególnie jeśli miałby to nie być retip
Też tak myślę.
Wojtek, gdzieś na forum wyczytałem, że dla AT-440ML brak VTA może być ograniczeniem:
Co prawda PJ ma jakiś work-around w postaci spcera:
Drążę temat, czy w razie jeśli zdecydowałbym się na tą wkładkę, to czy nie będzie problemu z jej regulacją na PJ. Z 95E nie było.
Patrzę w instrukcje od obu i tak:
Łowco
Pisałem o strojeniu generatora. Igły to tak jakby osobny temat.winylowy_luke pisze: ↑27 gru 2021, 17:27Nie mówię o strojeniu oryginalnych igieł od Shure bo to już przeszłość