Też znalazłem. Mainstreamową wyszukiwarką

I co z jego wpisów na FB wynika ? To że gazety piszą prawdę! Gość się nie szczepi ( mimo że ma astmę) i jest z tego dumny. Doprowadził się do zapalenia płuc no ale wyleczył samodzielnie amantadyną (a jakże, dobrze, że nie wybielaczem). Jednocześnie utyskuje na niedoskonałości systemu opieki zdrowotnej ale nie widzi związku między szczepieniem a wydolnością tego systemu.
Znalazłem tam też bardzo fajne inne jego wypowiedzi, cytuję :
"...niczego nie sugerujemy - jedynie przedstawiamy fakty z pewnych źródeł informacji ( Polsat, TVN, wyborcza, Onet, wp ) "
No i patrz ! Onet był dla niego pewnym źródłem informacji ! A teraz już nie jest ?
Brak konsekwencji to gangrena która toczy ruch antyszczepionkowy

I kolejna wypowiedź:
"Nasuwa się jeszcze jedno pytanie - dlaczego w relacjach w tpv z wizyt tej pseudo masonerskiej pary obłudników w szkołach z gwiazdą Dawida dzieci maseczek nie miały … mało tego kiedy polskie szkoły były zamknięte - te 6 ramienne pracowały w normalnym systemie
Chyba nie tylko na szczepionki Gerard ma uczulenie

Aleeee żeby nie było, że się czepiam to zgadzam się z Panem Gerardem w kwestii ochrony zwierząt i w kwestii niszczenia gospodarki lockdownami i niezrozumiałymi przepisami. Np. ustala się limity osób niezaszczepionych w knajpach ale restaurator nie może sprawdzić który gość jest zaszczepiony. Well done

Bawi mnie wiele rzeczy ale przyznaję, że antyszczepionkowcy, antysystemowcy i inni anty to nieustające źródło beki.
Ps.
Cieszę się też, że stałem się swoistym katalizatorem bo przez 6 lat napisałeś sto postów a tu nagle bach, bach dwa posty dziennie i czuję, że dopiero się rozgrzewasz

Czyli są pozytywy "przepychanek"