Latro pisze: ↑13 mar 2021, 19:21
Właśnie, jakbyś opisał ich brzmienie? Pytam bo był czas, że ekhm.... chorowałem na takie.
No i PS5 przydałby się drewniane boczki
Ogólnie fajny zestaw, pięknie się prezentuje
Hmmm już trochę nie pamiętam bo jednak od roku są nie używane i czekają na swoje miejsce. Ale to dopiero za rok. Brzmią bardzo przyjemnie chociaż moje mają przytłumiony nieco sopran przez maskownice które im zrobiłem za co pewnie nie jeden mnie zruga

Ale na pewno moim faworytem są Pioneery, które są jakby to nazwać bardziej ostre? Moje były w bardzo dobrym stanie jednak okleina była fatalna więc znajomy ze wsi machną mi na nich piękny fornir.
Pawelec pisze: ↑13 mar 2021, 20:33
Bardzo ładny zestaw

. Piękny jest Akai GX 635. Czy jest w pełni sprawny? Masz kogoś kto potrafi serwisować to cudo?
Tak w pełni sprawny i przeszedł taki serwis że działa jak prosto z fabryki. Zostało zrobione naprawdę dużo i zapłaciłem moim zdaniem śmieszne pieniądze za taką kompleksową naprawę/przegląd/kalibrację. Było to robione w GoldBestAudio i nie trwało nawet tygodnia. Jak chcesz więcej informacji na ten temat to z chęcią opiszę co i jak. Naprawdę polecam gościa bo odwalił naprawdę kawał fantastycznej roboty. Ale Akai będzie kiedyś na sprzedaż o ile znajdę w normalnych pieniądzach sprawnego Pioneera RT-909.
amrowek pisze: ↑13 mar 2021, 21:17
Fajny secik.
hm a pokrywa od patefon pod polerkę?
No zdecydowanie tak, albo sobie zamówię do niego dymioną pokrywę zobaczymy, póki co za dużo innych wydatków. Chociaż w tygodniu przyjdzie super zabawka to się pochwalę

Pioneer: Wzmacniacz SA-7800 + Tuner TX-7800 + Korektor SG-9500 + Kaseciaki CTF-900 oraz CTF-1250 + Timer DT-400 + Gramofon PL-117D + Kolumny CS-88A
Akai GX-635DB
Kenwood Nine G + Kenwood KL 5090
Sony TA-1700 + CF-540