Myszor, ale właściciel wkładki MC może i moim zdaniem powinien zwrócić uwagę na sekcję MM tego preampu.
To, że Zeroqll potraktował to jako test sekcji MM, który nie miał sensu, to jego prawo mieć odrębne zdanie w tej kwest. Ja mam w tej materii inne spojrzenie na tę sprawę i nie będę go na silę przekonywał. Dlatego zaproponowałem pozostać przy swoich stanowiskach.
Dla mnie to jest hobby nie pole walki na śmierć i życie. Wolę odpuścić niż zaogniać całą sytuację, nawet się przecież osobiście nie znamy,
W klubie KAiM możemy używać bardziej żywiołowych argumentów bo się znamy, a spory czasem aż iskrzą ale nie kończą się obrażaniem drugiej strony dyskusji, mimo że dochodzi czasem do ekwilibrystyki słownej i przeróżnych wolt językowych. Może dla tego, że dyskutujemy face to face.
Sądzę, że teraz jest szansa by kolega Zeroqll sam na spokojnie bez emocji przeprowadził swój test i wyraził swoje zdanie, a może nawet pokusił się o porównanie obu sekcji.
nadzorca2,w pierwszym poście jest lista, na której jesteś kolejną osobą w kolejce, już nie długo, jeszcze trochę cierpliwości

Jak widzisz skróciłem swoją zabawę z Buphono bo strasznie się atmosfera zaczęła podgrzewać

Tor cyfrowy: Esoteric K01 - Gryphon Diablo 120.
Tor Analogowy: Phasemation PP-300 - Pioneer PL70II - RCM Sensor2.
Kolumny: Electro Voice Interface "Delta". Kable: Furutech, Hijiri - Harmonix, by Melepeta, Yarbo 1100.