Doskonała płyta i doskonały KAŻDY utwór na niej.
Nie bez powodu jest kompilacją...

Oooo, a cóż takiego się stało, że aż hejt tam miał miejsce...
Aniolkiem tez nie byłeś. Np. Porównanie twórczości Petera Gabriela do gówna i Zenka Martyniuka.
Tak, to była gównoburza 1000-lecia. Ale przeprosiłem po ponownym zapoznaniu się z tym albumem.
Nie lepiej wyrobić sobie własne zdanie na temat danej płyty? Po co sugerować się jakimiś opiniami w sieci, wygłaszanymi zapewne przez ludzi, którzy jeszcze kilka lat temu nie mieli pojęcia o istnieniu płyt winylowych, a teraz robią za znawców "od winyli"?
Teraz tak robię.
I tak trzymaj - masz płyty, do tego jak widzę już pewną wiedzę, więc nie ma się co sugerować opiniami "znafcuf"
Ostatnio tak zrobiłem u siebie w Biedronce ale oni nigdy tych płyt nie wrzucą jakoś elegancko by się dało wygodnie przejrzeć...Felix1988 pisze: ↑12 mar 2020, 14:06I tak trzymaj - masz płyty, do tego jak widzę już pewną wiedzę, więc nie ma się co sugerować opiniami "znafcuf"![]()
Niedawno w Empiku widziałem kola koło 30-tki, który ryczał do telefonu "To jaki mam wziąć ten winyl, wersja orkiestrowa ma być?", po czym zabrał się do szukania z taką "fachowością", że wywalił ze stojaka ileś LP'sOd razu było widać, że przez jego ręce przeszły już tysiące płyt, normalnie słoń w składzie porcelany
![]()
Mi się zawsze serce kraja jak widzę w Biedronce poniewierane płyty pieprznięte byle jak i byle gdzie. A potem sie trafiaja takie kwiatki jak mój Kiwanuka pofalowany jak wody Dunaju
Tylko co z tego, że poukładają je w pudełkach, skoro i tak są porysowane? Mam jakieś 5-10 płyt z Biedronki i każda ma jakiś defekt. Na szczęście już się wyleczyłem z zakupów w tym sklepie. Nie stać mnie na takie płyty.