Update:
Comety 150pln- niedostępne
Pearl Jam MTV - 180pln, może będzie...
potwierdzam cenę, (między 180 a 190) szkoda tylko że tak wysoko, z tego co poszukałem na zagranicznych stronach przewija się cena około 28 euro:( nie wiem skąd taka róznica...
Brytyjskie RoughTrade podaje 27 GBP. Cen u nas nawet nie skomentuję. W miejscu znanym z przyzwoitych cen widziałem 120 PLN, więc spodziewałem się 150 PLN we wszystkich innych, a wychodzi na to, że będzie rzeź...
The story so far:
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
― Douglas Adams, The Restaurant at the End of the Universe
Brytyjskie RoughTrade podaje 27 GBP. Cen u nas nawet nie skomentuję. W miejscu znanym z przyzwoitych cen widziałem 120 PLN, więc spodziewałem się 150 PLN we wszystkich innych, a wychodzi na to, że będzie rzeź...
no własnie, ciekaw jestem gdzie to można zamówić bo czuję że robią mnie w h...a:)
Kenwood KP-990+Denon 103r +NUDAmini+Snell E III+ LAR IA 30mK2 +Rotel RCD 955
no własnie, ciekaw jestem gdzie to można zamówić bo czuję że robią mnie w h...a:)
Jeśli nawet RoughTrade nie ma przedsprzedaży, a tylko i wyłącznie informuje, że sprzedaż wystartuje w piątek i kto pierwszy, ten lepszy, to nie sądzę, żeby ktoś zagwarantował zamówienie...
The story so far:
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
― Douglas Adams, The Restaurant at the End of the Universe
Do sprzedaży weszła niedawno, pierwsza na winylu, a zarazem ostatnia płyta artystki (przynajmniej pod tym pseudonimem) - Patti Yang, która swoimi pierwszymi albumami wyprzedziła polską scenę o wieele lat.
Dostępne LP, CD oraz LP+CD z autografem: https://requiem-records.com/index.php?l ... 267&page=0